IRC-Galleria

LordLauri

LordLauri

Talttumaton ikiurho

Selaa blogimerkintöjä

Keuhkot pellolle ja sitä rataa.Maanantai 26.03.2007 14:31

Juu, jonotuksen aikana oli tosiaan hieman... kolean puoleista. *viheltelyä* Oliki sitte erinomainen idea lähteä torstaina ilman mitään pipon tapaista polkemaan hieman... koleahkoon ilmanalaan hieman kovemmalla vauhdilla, jotta tärykalvot hieman kärsi. Juuh. *hieman kovempaa viheltelyä* Jostain syystä sitte torstai-iltana tuli hieman outo olo. *viheltely kovenee* Oli sitten hieman kuumetta. *entisestään* Perjantaina se nousi 39,7 asteeseen. *herkkäkuuloiset, suojatkaa korvanne* Että joo. Kaikkien sattumien summa oli se, että tulin kipiäks. HAH. Tää olis ollu oikein mukavaa jos olisin vielä lukiossa, mutta nyt... hmmmmmmmmmmmm. EI. Enää on vaan jäljellä kaaaaaaamee yskä. Ja tukkonen nenä. Välillä tulee köhittyä niin kovaa, että pelkää keuhkojen lentävän laminaatille. Ja Vilsu... JOO, TARTTEEKO EES SANOA. Ei se pyllytä, mutta sitä panettaa. VIHTU.

Mä en enää halua kattoa Huippumallia. Mun suosikki Kim tippu. VIHTU. Olis saanu tiputtaa sen ylimielisen kuka-vittu-ny-lienikään-muijan. PAH.

Sunnuntaina synttärit. Ikääki on jo peräti 16,98 vuotta. WOU DYYD. Ja sunnuntaina on sitte 17,00. Viudevaude. Ja sunnuntaina olis mtg:stä junnuturnaus. ALLE 17-VUOTIAILLE. GRAH. Mä haluun mennä pelaamaan sinne. Tahtootahtootahtootahtootahtoo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.