IRC-Galleria

Loretta-

Loretta-

Mä oon matkustanu junalla kuuhun ja takasin. Joka kerta rankemmin taivaasta alas palasin.

[Ei aihetta]Tiistai 18.08.2009 15:27

Mainitse itsestäsi 3 mielestäsi outoa tottumusta tai tapaa mitä muut ovat ihmetelleen tai kokeneet ällöttävänä. Ensimmäinen liittyy syömiseen, toinen urheiluun ja kolmas kännyköihin.
Haastan 3 henkilöä ja ne sitten vastaavat haasteeseen tai vaihtoehtoisesti vain laittavat sen eteenpäin.

1. Inhoan yli kaiken kylmää ruokaa, enkä pysty syömään ruokaa, jos se on vähänkään haaleaa. Ruokani täytyy olla tulikuumaa, jota sitten puhaltelemalla jäähdyttelen suulleni sopivaksi. Pelkkä kylmien ruokien mikrossa lämmittäminen saattaa olla minulle ylivoimainen tehtävä, riippuu vähän ruuasta. Olen kerran oksentanut jouduttuani kaapimaan lautaselta kylmää keittoa roskikseen, olen myös yökkinyt nähdessäni ihmisten syövän kylmää hernekeittoa suoraan purkista + nautiskelevan kylmiä roiskeläppiä.

2. Vihaan suurinpiirtein jokaikistä maailmasta löytyvää urheilulajia ja mielestäni urheileminen on pelkkää ajanhukkaa. Koetan kuitenkin harrastaa edes jonkinverran urheilua pitääkseni itseni kunnossa. Siteeraten Juice Leskistä: "En näe mitään syytä kävellä paikkaan jossa olen jo."

3. Pidän tekstiviestien saamisesta mutta inhoan niiden kirjoittamista, koska olen siinä niin hidas. Tämä johtuu siitä, että edellisessä kännykässäni käytin sanakirjaa monen vuoden ajan, ja nykyisessä kännykässäni ei sitä ole ja 'normaalilla' tavalla kirjoittaminen on minulle jotenkin ylivoimaisen vaikeaa kännykällä. Saatan vetkuttaa viesteihin vastaamista päivätolkulla, ja lopulta unohtaa vastaamisen kokonaan. Jos haluaa saada minut hermoromahduksen partaalle, kannattaa vastata jokaikiseen viestiini jollain kysymyksellä. Äitini on tässä asiassa erittäin hyvä! :D Yleensä soitan paljon mielummin kuin vastaan viestiin.

En jaksa haastaa ketään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.