IRC-Galleria

Loretta-

Loretta-

Mä oon matkustanu junalla kuuhun ja takasin. Joka kerta rankemmin taivaasta alas palasin.

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.08.2009 19:49

Voi ällötys, otin eilen illalla vahingossa tupla-annoksen tainnuttavia lääkkeitä ja nukuin 16 tunnin yöunet. Oli ihan himskutin pöpperöinen ja paha olo kun heräsin tänään 15 maissa.

Näin ihan saakelin ahdistavaa unta et olin raskaana ja synnytin. Puolet mun suvusta oli seuraamassa synnytystä mutta lapsen isä (en tosin enää muista että kuka hän oli) ei ollut paikalla ja kyseinen asia ahdisti mua aika syvästi kyseisessä unessa. Ugh. Heräsin just kun rupesin ponnistamaan :D

Wasp tulee Suomeen lokakuussa ja päätin lähteä katsomaan keikkaa Hgin kulttuuritalolle kun liput on niin halvat. Blackie, grauh! :)

Tänään on mun viimeinen päivä Lahdessa. Outoa palata takaisin Helsinkiin. Mun helvetisti pahentuneet astmaoireet ovat helpottaneet täällä Lahdessa ollessani. Eli mun jatkuva hengenahdistus on johtunut mun naapurin ketjupolttamisesta (äijä polttaa 15 minuutin välein ikkunansa kautta, myös yöllä eli siis ihan oikeasti 24/7 ja tuuli kuljettaa ne savut mun ikkunan kautta mun asuntoon), aivan kuten arvelinkin. Aion marssia tiistaina uudestaan asuntoviihtyvyydestä vastaavan paskiaisen luo ja käyttäytyä hysteerisesti. Viimeksi mulle sanottiin että mulla ei ole mitään oikeutta vaatia mun naapuria olemaan polttamatta ikkunansa kautta, kyse on kuulemma hänen oikeudet vastaan minun oikeudet jäkäjäkä hölöpölö. Ihan vitun mahtavaa että äijä saa toteuttaa oikeuksiaan miun terveyden kustannuksella! Sen ei tartteis kävellä kuin muutama helvetin askel tupakkaparvekkeelle, mut ei, onhan se nyt helvetti soikoon liikaa vaadittu kun yhyy hän on tupakanpolttaja ja yhyy kun tupakanpolttajia vainotaan ja yhyy kun heidän oikeuksia poljetaan kun yhyy eihän heidän polttaminen kuulu kenellekään muille kuin heille itselleen!! Joka helvetin kerta kun kuulen tupakoitsijan valittavan 'tupakoitsijoiden vainoamisesta' tahtoisin nähdä miltä 'vainotusta tupakoitsijasta' tuntuu kun kurkku menee täysin tukkoon eikä henkeä saa vedettyä, paniikki nousee pintaan ja astmalääke rupeaa vaikuttamaan vasta kymmenien minuuttien päästä. Argh, vitutus maximus.

Ja täh, hehkulamppujen myyminen lopetetaan kokonaan? Miksei tuosta ole kerrottu aiemmin? Mun pikkuruinen kattolamppu näyttääkin tosi upealta kun siitä tököttää sellainen viidentoista sentin energiansäästölamppu :D Siis hyvä juttu muuten mut olisin halunnut tietää tosta aiemmin, olisin valinnut mun asuntoon hieman toisenlaiset lamput kuin mitä siellä tällä hetkellä on..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.