IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 03.01.2009 16:56

MOIPSAN! uusivuosi sitte mennykki joo ja täsä sitte vaan ollaa viel viimiset lomapäivät! lähen kohta sussun kansas lenkille ja sitte tuun pakkaamaan ja lähen sidinkaa johonki ko pitää palauttaa sen koti avain sille ja sitte meen marialle joskus illemmalla ja jään vissiinpä yötä sinne jepsjuu! heräsin tänää joskus yhen aikaa ko jonnalla oli vähä vauhti päällä! kauhee musa jutkytys ja meteli heti aamusta ja menin vaa sanoo sille että kauhee disco heti aamusta päällä nii jonna vaa sano allko valittaa että ei oo mikää aaamu!!
joo käyn vissiin ostamassa hiusvärin tänää samalla kun meen sidinkaa tai hmmm entiiä paljokoha mulla on tilillä rahaaa?? no kai sille se 15 euroo on tai jotaki toivottavasti heh! jujej. no mut kuitenki meillä on iha kauheena kaikkee hyvää syötävää kotona ja ei tee yhtää mieli suklaataki iha vitusti! eilenki vaa lihotin persettäni ko söin niitä mutta hyiii ei tee yhtää enää mieli mitää suklaata tai mitäänmuutakan ujeueju! aaa mun sormiiin sattuu ko kijotan täsä.
uudenvuoden jäljiltä oli kroppa vähä kipiänä! jalka revähtäny ja maria tiputti kylmäkallen mun jalkapöydän päälle ja suoraa suonee nii tuo suoni mustana ja vitun kipee huh huh! jepsjuu! ja mulla ei oo enää sittekun 3 viestiä jäljellä ja huomenna vaihtuu uudet 1000 nii sitte sillee hienosti! en voi tekstailla ja näin! eei sidilläkää ei oo saldoo höhöhö no kai määä sen jostaki suunnasta kiinni saan jepsjuu ;) moikkeöis ja oho kirjotin vähä ko oli tylsää mut nytte kello on jo liikaa ja pitää lähtee sussu tussun ja vikke vihtorin kansa uloss!
ps. meen vissiin marian ja janskun kanssa lasketteleeen tänää roskikselle!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.