IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

viikonloppu :)Sunnuntai 22.03.2009 18:52

moi! oli tosi mukava viikonloppu pitkästä aikaa. Lauantaina otto ja toni tuli kokkolaan ja meni sussule ja sitte menin niitä vastaan ja mentiin meille ja sain lääkettä tähä yskään ja sitte jotai vaa oltii täsä ja meijän isäntä lähti kuskaan meitä makuunille ja sitte kahteltii niitä leffoja ja käskettii pojat pois sieltä ko ei haluttu että ne näkee ko me säädetään sen maksu jutun kanssa ja sitte me sääjettiinki ko ei saatu vuokrattuu sitä elokuvaa ja sitte piti hakee meijä isäntä autosta maksaa se...... se sitte heitti meijät gospeliin ja sielä istututtii ja oli hieman tylsää ja mut saatii 2 leimaa kutienki :)

Sussun äiti sitte haki meijät sieltä joskus ja mentii niille ja syötii pizzaa ja datattiin ja alettii kahtoo sitä elokuvaaa ja se oli iha outo ja tyhmä ja tylsä, joku trilleri. sen jälkee vaaa jotai mussutettii siina ja puhuttii paskaa ja pelattii korttia ja voitin melekee aina. pelattii iha törkee monta pelii ja mun unisaki vaa vilisi niitä peli kortteja hah! jooo, saatiin monet kivat naurut aikaseks :) mentii joskus neljän jäläkee nukkumaa oton kanssa ja sussu ja toni vissii joskus kuude aikaa vai millo?

mä heräsin jo kaheksalta, nukuin jonku neljätuntia. sitte vaa menin kahtoo teeveetä tai meni kyl varmaa puoltuntii siihe että sain sen ees päälle! kahtelin vaa teeveetä ja kävin hakee mun tavaroita ja sitte puin ja tein jtoai paskaa ja sitte toni ja sussuki heräs ja tuli mn seuraks ja ooteltii että otto heräis ja sitte syötii ja jotai datattiin ja lähin kotona käymää ja menin takasi ja sitte öö öö lähettii käymää pihlajassa ja scanisa ja sitte niitten pitiki jo lähtee ja tulin täsä tunti sitte kotia :)

ensviikolla sitte kaustiselle !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.