IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

PÄÄISÄINENSunnuntai 12.04.2009 13:39

on ollut oikeen mukava!
heti TORSTAIna vietin laatu aikaa marian ja janskun kanssa ja kyllä siinä syömisessä taas mahaturpos mutta ei se ehkä haittaa tai ei ainakaan vielä.

PERJANTAIna vietin lepposta koti päivää ja olin siskon kersojen lapsenvahtina ja se oli aika rankkaa ja raastavaa mutta oli kuitenki iha mukavaa.

LAUANTAIna eli eilen heräsin jo liian aikasin ja datasin vaan ja kävin suihkussa yms tein ja sitte isäntä lähti viemää mua kaustiselle joskus yhen aikaa ja oli se kans reissu sinne! ei herrajestas :D joo no pääsin kuitenki perille. Ja otto oli sielä mua vastassa teboililla ja joni ja aleksi pelas sielä pelikoneella tai se joni pelas kyllä koko aja peli koneella! joka paikassa. siel sitte mulle esiteltii paikkoja ja oli se oikee iso paikka :D kierreltii ja kaarreltii sielä ja käytii otolla kahvilla ja sitteko mentii sinne nii pari semmosta pappaa tuli iha päissää jotai selittä meille ja anto suklaamunia! Muutenki sielä oli vähä ihmeellistä porukkaa. JA SITTE hahahahahahahhaha sielä josai baarisa esiinty strum und drang nii ne pojat vaa sielä kylällä jotai kaljaa joi yms. :D vittu uujee.
sitte josai vaiheessa aleksi ja joni lähti ja me mentii otonkaa ottaa aurinkoo niitten koulunpihalle tai jonnekki sinne. joo ja sitte mun bussi lähti kokkolaa joskus kaheksan jälkeen ja sitte isäntä tuli hakee mut asemalta kotia.

TÄNÄÄN SUNNUNTAIna aijon olla ulkona ja kävellä ja kaikkee ihanaa ko aurinko paistaa :)

MAANANTAIna on sitte semmone joku ripari juttu taas.

tiistaina sitte tettiin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.