IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

kiinni jäätiin !!Sunnuntai 31.05.2009 13:05

joo nii kävi sitte että kiinni jäätii. tai ei varmaa muut jääny muutako mää.

Olin eka todistuksien jaossa ja tuli iha ok. Sitte porukat lähti viemää mua kaustiselle ja sitte sussu tuli mua vastaan ja me mentiin tonille. Katottii vaa teeveetä ja zippailtii vaan. sitte lähettii jonnekki homon talolle ko janne tuli sinne ja sitte vaa zippailtii ja saatii meijän juomat vasta joskus kuudelta, sitte kauheella kiireellä jannelle hakee loput juomat ja käveltii iha vitusti, jonnekki metikköön. sitte sussulla oli joku kultsi ja mulla oli 12%omppu ja en muista mitä muilla oli, tai ainaki oli jotai makkara paketteja siel moukussa ja jotai kaakauta ja SUUVETTÄ. No alotin varttia vaille seittemä juomaa ja join sen vitun pullon puolessa tunnissa, siel oli siis sussu toni janne joku lång ja sitte tapsa ja oisko ollo jotai 2 muuta mutta en muista niitte nimeä. no sitte mua lähettii viemää bussille puol 8 aikaa, sitte tais tulla pikkasen kiire ku mut laitettii jannen kyytiin ja mää tietenki lensin sieltä :( mulla on nytte JALAT JA KÄDET iha naarmuilla ja mustelmilla ja meni vaatteetki rikki no jotai se janne koko aja vittu että oo hiljaa ja mun piti pitää jostai sen pyörästä kiinni ja se käski mun olla koko aja hiljaa ja kuunnella jotai vitun ohjeita :D

bussi lähti 20.10. no sitte seuraava muisti kuva on kun OKSENSIN bussissa :S sitte sielt joku tulee työntää mulle jotai pussia ja vei mut etupenkkii istuu ja se kysy et pitääks mulle tilata AMBULANSSI TAI TAKSI asemalle viemää mut sairaalaan, ja alko jotai siinä että mun pitää mennä hoitoo jos mulla on bulimia tai anoreksia ja jota siinä että kato nyt sun käsiiki ku oot vaa luuta ja nahkaa.

sitte seuraava muisti kuva on jostain koivuhaan mehtästä, siis kävelin kapungista kotia. sitte kaajuin siel semmoseen puskaa ja sain lisää naarmuja käteen. sitte olinki kotona ja kiinni jäätii. ei porukat ollu kauhee vihasia, eka huus ehkä 5min putkee mut sitte lopetti ja otti mun kännykän ja läppärin ja sitte puhuttii tosta asiasta ja sovittii toi. sitte vei mut nukkumaan ja nyt aamul puhuttii toi asia ja kaikki on nyt sitte onneks iha ok ja ei tullu mitää seurauksia vaikka tää ei ollu eka kerta ku jäin kiinni. ehkä nyt kuitenki vähä taukoo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.