IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 10.06.2009 19:41

Maanantai aamuna haettii maria ja lähettii tampereelle, semmone tosi iso ja hieno leirintä alue se oli ja meillä oli marian kanssa oma semmone retkeily mökki ja se oli kyllä paras. tiistaina mentii idea parkkiin ja voi vittu mulla meni niiku 100e sielä. :( tai vähä päälle oikeestaan. ostin aika paljo vaatteita ja vähä kaike näköstä. sittten sen ide parki jälkee lähettii jyväskylään ja sitte porukat vuokras mulle ja marialle oman hotelli huoneeen ku ne ite nukku josaki kaukana leirintä alueella. ja sitte siel oli iha jees. se hotelli oli niiku laskettelu rinteen ala puolella ja kesäl siel oli jotai mäki pyöräilyä.

sitte sielä oli joku ahistelia hyih. sitte joskus yöllä puol kahentoista aikaa päätettii mariankaa sitte lähtee zippailee ulos ja käveltii kyl ehkä vaa joku 2km mutta siel oli vitusti jotai kerros taloja koko aja josaki. sitte mentii jonnekki siwan ja salen ja baarin ja jonku teboilin ohi ja sitte vaa kauhee reissu kävellä sinne hotellille takasi.

Sitte siellä hotelilla oli tänää aamupala 6.30-10.00 ja sen jäläkee vaa laitettii kamat kasaan ja jo joskus 10 aikaa lähettii jyväskylän keskustaa jonnekki kauppa keskuksee ja shoppailtii sielä lisää ja löysyn niiiiin hyvät farkut että huh huh!
nyt ei oo kyllä enää muutako 150 jälellä :( sinne meni rippirahat. laskin muute tossa että mulla on menny 200e pelkkiin vaatteisiin ALLE kuukaudessa :(
tampereella:

roosa: mariaaaa nukukko sää jo?

maria: no e, mulla on silmät auki vitun daukki!

jeij. oli oikee mukava reissu :)

AIJOOO sain kesä töitä mutta tai sillee tai sillee. meen heinäkuussa joka viikko kaheks yöks lohtajalle mun siskolle hoitaa 5v ja 2v kersoja :D ja saan 100e viikossa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.