IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

näin tällä kertaaKeskiviikko 16.06.2010 09:19

että tuota heräsin tossa viiden jälkeen iha panikissa et oon myöhässä ja pitää töihi sitte laitan radion päälle ja ihmettelen et miten täältä tulee jotai eilisiä nii sit tuli että voicen heräämö taas kuudelta mukana tai jotai hahha :D ja sitte tajunkii että ei helvetti kello ei oo viel ees kuus, oisin voinu nukkuu puol7 asti mutta joooo ei voi mitää :D kerkee vetästä tämmöset aamu datiksen ennen töitä.

niiii ja pääsin muuten tohon meihän kiviniityn lukioon jee jee :D saa nähä jääkö ekan vuojen jälkee keske :D:D mut saan perjantaina varmaa töistä vapaata ku pitää mennä koululle :D

oon töissä vaa kirjotellu ostos lappuja mitä mä ostan nyt viikonloppuna ja että mitä mun pitää ostaa sinne viron reissuu ajjaja vaikka mitä!
en malta oottaa sitä :) lähetää siis 18.7 villen mummolle ja 19.7 helsinkii kun ville menee juuson ja samunkaa kattooa musea sitte zippailen varmaa vaan villen porukoiden kanssa? jaja sitte seuraavana aamuna eli 20.7 heitetää juuso ja samu junaan ja jaja sitte lähetää iltalaivalla tallinnaaan ja ollaa laivas yötä ja sitte ihan virossa yötä ja sellasta, shoppailu reissu :)

nii ja en malta oottaa että marian ja janskunkanssa saajaa suunniteltuu se meijän reissu et mihin me lähetää? ei kellää ois ehotuksia?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.