IRC-Galleria

Luiro

Luiro

"oot niin luiro ettei toista"
Mentiin Moplen (Hyvinkään likaisen lutkani :p) kans treenikselle 12 jälkeen . Teemu olikin jo päässyt sisälle jammailemaan. Jälkeen päin tuli Jori, Juho yms. Alettiin kokoamaan iltaa varten valoja, kajareita yms. "Yskänlääkettä", blues-öljyy ja kurkoja nautiskeltiin hyvässä meiningissä päkkärillä .

Tunti ennen keikkaa, tajusin että holy fuck, täällä on hyvin porukkaa tullu katsomaan .
Kauheessa jännityksessä oikee jalka tärisi jumalattomasti ja sormet savusi .
Juuri kun oli aika mennä lavalle, turvatarkastaja tuli hakemaan mejät päkkäriltä ja siinähän me jäätiin dokauksesta suoraan kiinni teosta . Saatin sentään mennä lavalle soittamaan, mutta tiedettiin että se on viimeinen kerta kun tämän treeniksen alla ollaan . Kun lavalle päästiin, jännitys unohtui kerta heitolla ja fiilis oli mahtava . Aloitin Born To Be Freen ja heti alkoi hurrauksia eturivistä kavereilta kuulumaan ja salamat räpsimään . Soitettiin siinä pari biisiä, kun jorilla irtoaa huomaamatta bassovahvarista johto samalla kun hän unohtaa laulaa Shit Daysin kakkos versen sanat . Jiihaa .. ! Viimeisen biisin intron aikana mulla tippui plektra ja Mople sen kunnialla nostaa minulle takaisin . Kiitoksia vain <3 . Kaikki soolot vedin improamalla mutta kaitpa ne jotenki meni .

Kun tultiin lavalta, joku junnu tuli samantien sanomaan " Olette ihan vitun hyviä ! " oli ihan kiva kuulla tuommoset sanat ekan keikan jälkeen :> . Vähän aikaa katsomossa ystävien kans bailattiin, sitten pitikin mennä takaisin käytävälle juttelemaan turvatarkastajan kans ryyppäyksestä . Samaan aikaan Jorilla oli alkamassa Mielenhäiriön kanssa keikka . Teemut käskettiin lähteä pois Mondelta, mutta hän ei poistunut . Piileski vaan vessassa ja joi viimisiä kaljoja :D .

Kun kaikki bändit olivat käyneet lavalla, oli aika kuulla tuomareiden palaute . Kuka pääsisi jatkoon, Turkuun ? Odotellessa Dirt Labelin aikaa, vietimme hyvää aikaa ison köörin kanssa .

Kun menimme tuomariston luokse, Teemua (meidän rumpalia) ei päästetty sisään, koska hänen olisi pitänyt jo ajat sitten poistua rakennuksesta, mutta hänhän ei ollut poistunut . Syynä oli se kun hän jäi kiinni kännäämisestä . No eihän siinä, oltiinhan me kaikki muutki isommissa jurreissa mutta ei ne hoksinut :D . No menimme Jorin kanssa kahdestaan kuuntelemaan tuomariston palaute .

Tuomariston sanomaa en jaksa kirjoittaa, sillä se on niin laaja palaute :p .

Kun tulin pois tuomariston luolta, Jori jäi odottamaan Mielenhäiriötä ineen . Kerkesin hetken sanoa mitä tuomaristo sanoi meile, niin turvatarkastaja ottaa minut juttusille ja kyselee, mitä meile sanottiin . Sillä hetkellä tulee lauma pikkutyttöjä ympärilleni ottamaan kuvia ja kuuntelemaan palautetta :D . Kuvat olivat vielä galleriassa tyyliin " Luiro on ihanin <33 <3 " Terve vain teille :D ! Siinä puhuttiin vähän myös asian laitaankin tarkastajan kanssa .

Bäkkäriltä, valmisteluista, lämmittelyistä, chillauksesta ja keikoista on videot (Dirt Label/ Mielenhäiriö) minulla ! Vitun kovaa menoa saatiin myös ikuistetuksi nauhalle .

Lennettiimpä sitten tyylikkäästi mondelta vittuun . Joitain treeniksiä on nytten mielessä ..
Treeniksen seinällä on tekstit viimeisestä päivästä kun sielä aikaa vietettiin ja pari miljoonaa muutakin tuhrausta :D !

PS: Juhon puhaltamat nollat, Oton puhallus ja Jorin "yli" riehuminen (kitaran hakkaus/nakkaaminen seinään/yleisöön olivat illan parhaimpia !!

Kiinostaa ?
Kiitos .

[Päivitetty]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.