IRC-Galleria

Lumira

Lumira

stranger than you dreamt it

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Monet jo varmaan tietävätkin, että Sonata Arctican aivan mahtava kitaristi, Jani Liimatainen, on erotettu bändistä kaiken paskan takia. (tarkempi löytyy sonatan sivuilta) Kun kuulin tästä eilen, järkytyin ja olin ihan hiljaa todella pitkään. Vasta tänään kuitenkin tajusin sen asian todellisen kamaluuden. Mitä nyt Sonatalle käy. Sonata ei ole enää sama vanha ilman Jania. En tiedä kuinka pystyn elämään tämän asian kanssa. Minä ja Sami julistimme kolmen viikon suruajan Janin muistolle. Häntä parempaa kitaristia on vaikea löytää. Sonatan uusi kitaristi, Elias 'Evil' Viljanen on toki loistava kitaristi, mutta ei vedä vertoja Janille. Tiedän etten ole ainoa johon tämä asia sattuu. En vain voi käsittää sitä. Saattaa mennä viikkoja, kuukausia tai jopa vuosia, että pääsen asian yli. En vain osaa kuvitella Sonataa ilman Jania.
Ja kun tänään katsoin Sonata Arctican For the sake of revenge dvd:tä, niin meinasin alkaa itkemään, kun katselian Janin iloista ja raikasta lavaolemusta. Oli pakko lopettaa sen katsominen ja lähteä ulos tuulettumaan.
No, kai sitä vaan täytyy yrittää ymmärtää asia ja oppia elämään sen kanssa, että Elias joka oli vain Janin tuuraaja onkin nyt Sonatan virallinen kitaristi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.