IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 12.06.2009 01:04

Jos rakkaus on kuin laulu, miltä se kuulostaa ja mitä se haluaa kertoa ?

entä jos jotakin niin suurta ei vain voi kuvailla; kun sanat ei riitä todistamaan ja melodia soi kuuroille korville?


Voiko kukaan vähätellä rakastuneen ihmisen tunteita toista kohtaan tämän mennessä siitä mistä aita on matalin, jotta saisi lievitettyä omaa tuskaansa?


kuinka muka saisit rakastettusi vakuuttumaan tunteidesi aitoudesta jos silmäsi ovat tyhjät ja lasittuneet, etkä kykene kuin ainoastaan sydämessäsi nauttimaan yhteisestä ajastanne?


miten näyttäisit toiselle huomanneesi samankaltaisuutenne, kun suustasi pulpahtaa tasaisin väliajoin vain sanat "nii mieki" ja "samoin"? kuinka hän voi tietää oletko tosissasi samaa mieltä hänen kanssaan vai sanotko niin vain muodon vuoksi? Kohdatessaan jätkän/muijan joka ajattelee niin samalla tavoin kuin sinä itse, se jähmettää. on todella vaikea näyttää toiselle kokeneensa ja tuntevansa samoin , kun lumoutuneena jää vain odottamaan, mitä tämä seuraavaksi sanoo. ja samalla pelkää sen hetken loppuvan liian aikaisin.
sitä vaa tuntuu et hän käsittäisi sinut väärin. on vaan niin paljon helpompi kuunnella toisen kertomuksia ja rakastua tähän yhä enemmän kuin yrittää itse osoittaa olevansa oikeasti samalla aaltopituudella..

Tästä juuri kai on kyse kun puhutaan vaistosta ja siitä vahvasta tunteesta. sitä ei vain voi selittää, mutta sydämessä se puhuu ja ohjaa kaiken aikaa.
Vaikka sanat ei riitä ja teot kaikkine eleineen kuihtuu kekoon juuri sillä hetkellä kun Hän kohdistaa katseensa sinuun , ei se todellisuudessa merkitse mitään. sillä jos se on aitoa, näkee myös hän suoraan sinun sisimpääsi.. Kuten sinäkin. Ei ole olemassa yksipuolista sidettä; yhdistävä side on aina molemmista päistä kiinni <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.