IRC-Galleria

Lunisia

Lunisia

on laiska ja tyhmä ja saamaton.
Mää en löytäny Perkiömäeltä (jonka omistajamummo on kauheen pelottava myyntitykki) oikeen muuta ku kivan kravatin joka on suoraan 70-luvulta, ja jonka nimeksi annettiin Kalevi. Hengailin sitte vielä mukana huonekaluhallissa ku kattottiin Pauliinalle uuteen kämppään sen porukoitten kaa huonekaluja, ja menin kotia tekeen rästityöt loppuun. On nyt ihanan vapautunu olo ku sain ammattitekniikan harjotustyöt pois alta. ^^

Oli kyllä aivan huippua illalla Ylipään tyttöjen kaa, se on hassua ja kauheen kivaa että vaikka ois kui kauan siitä ku on viimeksi nähty niin aina luontevasti meillä on yhtä hauskaa ja avointa meininkiä. 8) Ku oltiin Marilla niin muut lipitteli eri siiderilaatuja ja mää kittasin pullolliset muumi- ja smurffilimua ja käynnissä oli laatukeskustelut, kuten aina. Menin sitte Pauskulle ja Anskulle yötä ja katoin Pauliinan ja Lotan kaa ihanaisen Naapurini Totoron, Anna meni nukkuun ko sen piti mennä aamulla töihin. Sitte ku tulin seuraavana päivänä eli tänää kotia, niin mua oli oottamassa loskästä kirje jossa sanottiin että täydennyshaun valintakokeet on 8.8.2008 eli samaisena päivänä ku Ahtin häät. -.- Noh, mää sitte soitin vaatetuslinjan osastonhoitajalle ja tultiin siihen päätökseen että mää lähetän niille kopion mun opintokortista kirjallisen hakemuksen kera. Pitää kyllä vuodattaa siihen ihan kaikki vääryys jonka oon elämäni aikana kohdannut, mulla on aivan kauhee hinku päästä tonne opiskeleen. 8D Ne kattoo sitte noita mun kursseja että meenkö mää suoraan kakkosluokalle vai meenkö ykköselle vai mahtuuko ykkösryhmään enää ja silleen. Jänskättää.


"Ja jos oot oikeen romanttinen luonne niin voit ostaa tähän sänkyyn sitte oikeen hienon helmalakananki, oikeen kunnön rynkkyä tähän."

"No en mää tykkää rynkyttää."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.