IRC-Galleria

Lunisia

Lunisia

on laiska ja tyhmä ja saamaton.

TurkulainenSunnuntai 31.08.2008 20:56

Pitänee kait sitä tätäki päivittää viimeinki, on ollu vähäs niinku kiirettä. Tosiaan viime viikon perjantaina läksin Turkuun päin ku sain pummittua kyyin, matka suju rattosasti ku lauleltiin Annan kaa kappaleita joita aina ala-asteella renkutettiin. Seuraavana päivänä olin mukana ku valkattiin Pauskulle uutta kannettavaa, tekis kyllä itekki mieli saaha semmonen kätevä härveli..

Maanantaina oli mun eka koulupäivä, jollon oli osaston retki, tittidii, Helsingin vaatemessuille. 8) Oli ihan jees muotinäytös, ärsytti vaan ku jotku idiootit jäi seistä äköttämään keskelle käytävää penkkien eteen, niin sitte kaikki sillä puolen istuvat ihmiset, mää mukanlukien, joutu seisomaan että näkis jotaki. Messut tuli kierreltyä aika pikasesti jotenka mää läksin seikkailemaan raitiovaunulla uusien luokkalaisteni kans Helsingin keskustaan. Käytiin lähinnä Morticiassa, Cybershopissa, Backstreetillä ja muissa vastaavisa paikoissa, ja sitte Anna liitty mun seuraan hesessä ja kierreltiin randomeja kauppoja enneku lähin putputtaan bussikyyillä takasi Turkuun päi. Sillä reissulla mulla tarttu mukaan punaset pääkallokorvanappikset ja Jack Sparrow-kortti, ei viittiny kauheena shoppailla.

Koulupäivät on menny aikalailla ihmetellessä, mutta kyllä mää uskon että tuun viihtymään loskätissä. Mun luokalla on mukavan olosta porukkata ja opettajatki vaikuttas ihan kivolta. Ja lisäksi mulla tulee olemaan rentoa koska nää tekee pitkin kolmea vuotta hameen, paidan, housut ja jakun, jotka mää oon jo tehny. :D Parin kurssin kaa tulee vaan ehkä vähä venkslaamista, koska täälä on ollu ykkösellä ollu kirjontaa ja muita somistustekniikoita, joita lybellä ois tullu vasta kolmantena vuonna.

Nyt on missiona Manan kaa kämpän ettiminen, ku aateltiin hankkia yhtenen kämppä niin vuokra ois pienempi ku puolitetaan se. Kait me ihan hyvi toisiamme kestettäs kuhan vaan hankkii semmosen jossa on kummallekki oma huoneensa. :D


The Doors - Light my fire


/BTW: Mulla on ihana flunssa, oon nenäliinojen suurkuluttaja.

/BTW2: Mullapas on hieno punanen neuvostopolokupyörä. ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.