IRC-Galleria

Lunisia

Lunisia

on laiska ja tyhmä ja saamaton.

It's raining.Tiistai 09.09.2008 17:49

Alko henkareitten piirtely ja värittäminen kyrsimään niin tulin välillä koneella käymään.. Suunnittelen siis koulun myyjäisten tuotteisiin painokuvioita, tää käsin työskenteleminen vähä takkuaa ku olin jo niin tottunu siihen että pääsee millon haluaa viestintäpuolen maceille. Valtakunta vektorigrafiikkaohjelmasta! 8(

Käytiin jokunen päivä sitte Pauskun ja Manan kaa länsikeskuksessa, reissu ei menny ihan miten piti ku ekotorit oli jo kiinni ja kirpparistaki ehittiin kiertää vaan murto-osa ku se jo suljettiin. Ehin kuitenki ostamaan sieltä halavalla vähän kannesta pureskellun Roverandomin, sisältä se kuitenki näytti ihan siistiltä. Käytiin sitte Kodin Ykkösessä ja raahasin sieltä mukaan mustan pyöreen hatturasian jossa tuun säilömään lankoja (tosin tällä hetkellä Pöwwö asustelee siellä), Henkien kätkemän ja uusimman FMA:n. Pitää yrittää varoa tän rahankäytön kans, ku Raahen kela haluis rahojaan takas ku mää keskeytin lybellä, enkä mää tiiä millon ne niitä alkaa perimään tai millon mää saan täältä kelalta rahaa.. Wäwäwäh.

Sain muutes tietää, että yks Laura graafiselta suunnittelulta asustelee kans Turussa. 8) Vielä ei oo ehitty näkemään, toivottavasti se tulee tänään mun ja Manan kaa Taiji kung fu fan-kurssille heilumaan viuhkojen kans. Viuh viuh!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.