IRC-Galleria

Lunisia

Lunisia

on laiska ja tyhmä ja saamaton.
En tosiaan näemmä tullu maininneeksi tänne ku kävin syyslomalla pohojosesa kotosalla päin, vaan en kait mää siellä mitään erikoisempia tehnykkää. Eka moikkasin Dimaa Oulussa ja sitte Pattijoella äiteen tykönä pakkailin lisää tavaroitani mukaan ja kävin melkeen joka päivä jonku kaverin kaa Raahessa pyörimässä. Ja Jeppus-heppus-hepuli-höppyskä (Jeppe siis) oli söpömpi mitä muistinkaa. 8) Runeaki ehin takas tullessani nähä ku se oli Turussa käymässä kaverinsa tupareissa, hengailtiin lähinnä teekupposen ääressä.

Eilen värjäsin vihdoin viimein hiukseni ja katoin illalla Pauskun kaa Kikin lähettipalvelun joka oli kyllä kauheen kiva elokuva, pittää hankkia ittelle se. ^^ Ja olin tänään väsymyksestä huolimatta kauhee superompelijakone koulussa, ompelin vetoketjuja metrikaupalla ku tyhjää vaan. Ja huomenna ku muut tekee housuja niin meen tekeen lähestulukoon vapaaehtosesti lissää sarjatyötä ja saan häipyä sitte ku siltä tuntuu että ehin taijihin heiluun viuhkan kaa. Wuuu.

Jeijeijei, tasan viikon päästä muutetaan Manan kaa uuteen kämppään. 8D Saas sitte nähä että saahaanko oikeen tuparitki aikaseksi..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.