IRC-Galleria

On se kova!Maanantai 27.07.2009 00:18

Siniset ystäväni.

Joo eilen ajelin sitte fillarilla.. ajoin sitte hämeenlinnan tietä 120-rajotushan siinä on kun nesteen ohi menee.. itsellänihän oli tohon se 140 vielä päälle (mittarin mukaan) kun ohitin nesteen ja pysäkillä oli semmoinen sinivalkoinen pakettiauto - sinne se myöskin jäi, onneksi.

Sitten illalla oltiin Oton ja sen kavereiden kanssa ajelemassa, ne ajo Säxällä, minä fillarilla perässä. Tiksin pimeimmällä parkkipaikalla sitten oltiin.. parkkipaikka oli muutoin mukavan autio ja avara, mutta aivan suoran toisessa päässä kökötti pakettiauto. Noh, olin sitten vainoharhanen ja kävin tarkistamassa huvikseni tilanteen, ettei kävisi hassusti. Ajoin sinne sitten vähän päälle taajamarajoituksen ja 20m päässä autosta laitoin pitkät päälle - etupenkki tyhjä. Katoin sitte vielä takapenkille, jossa istui sininen setä peittäen silmänsä, kädessä hiustenkuivain. Tuli muuten aika nopea lähtö siinä vaiheessa.

Ja pitääpä vielä mainita että oli kiva matka sinne Rauman suuntaan ja takasin, kun haettiin Otolle auto, vaikka olikin kauhea darra päällä ja yöllä nukuin sen 4,5h. Tosin menomatkalla sain vielä kolmisen tuntia lisää unta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.