IRC-Galleria

Hieno reissu!Keskiviikko 16.09.2009 00:02

Oli kyllä upee marssi :) Meille siis kerrottiin että 15-20km vaellusmarssi ois edessä, mutta herrasmiesmeiningillä eli ei mitään ylimäärästä mukaan (pakollinen varustus: sadevarusteet+väh. 3l vettä+trangia). Yliluutnantti Auvinen suositteli myös ottamaan makkaraa mukaan jos haluaa paistaa matkalla.
Sää oli mitä hienoin! Sopivan viileä, aurinko lämmitti ja marssin pystyi siis kävelemään t-paidassa =) Mukaan saatiin myös sissimuonapussit joissa oli kaikenmoista mättöä sisällä, mm. suklaapatukoita tuli syötyä matkalla. Maisemat oli oikeesti aivan upeita, käveltiin siis Repoveden kansallispuistossa. Tosin luulin että kamerassa on akku täys ja alotin heti alussa napsimaan kuvia ku pieni eläin. No akkuhan loppu sitte enne ku hienoimmat maisemat alko.. :/ Riittäis niin paljon kertomista tosta reissusta mutta kukaan ei jaksa näin pitkää tekstiä lukea kumminkaan ni jos jotain oikeesti kiinnostaa ni kysyy multa joskus xD
Ei muuta ku et aivan helvetin rento reissu ja eihän me sit loppujen lopuks marssittu ku ehkä vähä päälle 10km luulisin, tai ainaki siltä se tuntu :) maasto vaihteli upposuosta kuivaan kalliomaastoon ja taukoja oli tarpeeks. Awesome! Kettu kuittaa.

PS. Tossa vielä kuva meiän ensimmäisestä levähdyspaikasta, toi kallio on vielä aika pieni niihin isoimpiin verrattuna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.