IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

jepsun jei..Maanantai 02.11.2009 15:07

jepulis..sama kait sitä on vähän tännekkin kirjotella välillä. :D elikkäs....sitä ois jo toista raskautta menos 22+1 ja kävin ultrassa viime maanantaina ja oli huvittavaa kattoa ku yhellä suu nappasi ja sormet meni suuhun ja liikku melkein koko ajan että näkyvyys oli jonkun aikaa heikko/huono..=D samalla tuli otettua selville että kumpi sieltä ois tällä kertaa tulossa ku uteliaisuus kävi todella ylivoimaiseksi..jaaa'a tyttöhän sieltä ois tulossa(mikäli on uskominen niihin ultrakuviin).. :)

jeesh....Tiistai 06.10.2009 17:54

enää tämä ja ens viikko ja sitten pääsen lähtemään kauan odotettuun tampere reissuun.. :D saas nähä kuinka automatka sujuu... :)

ohi onSunnuntai 30.08.2009 23:58

Jeeps sitä tuli tehtyä pieni pyrähdys kajaanissa. Eilen (la 29.8) lähettiin muksun kanssa aamusta ajelee kainuuta kohti ilman sen kummempaa aika taulua. Iltapäivästä nähtiin Merin kummia noin tunnin ajan ja sen jälkeen suunnattiin isoukin&isomummin luo käymään jonne sitten loppujen lopuksi jäätiin yöksi. Tänään päästiin vasta aamupäivällä liikkeelle kovan sateen vuoksi. =/ Ei sitä uskaltanu heti lähteä ajamaan kun oli pieni lapsi kyydissä, kyllä sitä vieläkin oli arkana kun sitä viimein sai aikaseksi lähtä. Onneksi sain kuitenkin meidät yhtenä kappaleena perille. :)

jepjepSunnuntai 23.08.2009 00:26

kyllä sitä jaksaa yllättyä asiasta josta on puhuttu ja sovittu aina niin että ei tiedä mitä sanoa. tänäänkin kun kävin jukan(avomieheni) isälle palauttamassa paineilmapesurin ja tämä tuli vastaan toisella autolla mitä normaalisti. sitten ilmeni että auto jolla hän kulki oli mun tuleva auto! soma punanen fiat punto -98vuoden malli. pitää kuitenkin odottaa maanantaihin että saan ajaa sillä ku se ei ole vielä rekistöröity, ja ensin se pitää laittaa jukan isän nimiin josta sit muutetaan minun nimiin..hieman moni mutkaista mutta kyl se siitä..saanpahan sitten ikioman auton.. :)

tuuriako?Torstai 20.08.2009 13:27

kyllä sitä on nyt vaikea olla yhessä kohti ku niiiiin innoissaan.. :) ensin olin iloinen kun sain ekalla kerralla autokoulun kirjalliset läpi neljällä virheellä, ja nyt on sit sekoamis piste kun INSSIKIN MENI EKALLA KERRALLA LÄPI!!!!!!!! että sitä miettii oliko se tuuria vai menikö opit sittenkin perille.. ;) jaa nyt sitä pompitaan ja hihkutaan kuin yli energinen sekopää...xD
« Uudemmat - Vanhemmat »