IRC-Galleria

Lyyki

Lyyki

are for kids. Silly rabbit.

Uusimmat blogimerkinnät

HAHHAJAAHH_AHAHAAHASJDJAFHSHD!!!!!!!!Keskiviikko 17.09.2008 18:41

Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa. Älä paljasta keitä he ovat. Muut voivat kommentoida ja yrittää arvailla, ketä tarkoitat.

1. Oot paras tyyppi kenet oon ikinä, _ikinä_, tuntenu ja onneks oonki tuntenu sut ihan sairaan pitkään. Se on ihan sairaan hienoo että sun kans meigä pystyy oleen oikeesti niin rehellinen minä ja oon jopa aina pystyny oleen, etkä oo vittuuntunu koskaan kunnolla! Toivottavasti ainakaan. Muutenkin, oot ainut kenen kanssa saan jutun ihan oikeesti kunnolla kulkemaan, puhuttiin musiikista (ja siitä sä ymmärrät, oikeesti, en tunne ketään muuta jonka musamaku ois niin mahti!), vakavista asioista tai sitten perusrandomeja. Sä oot hulvaton. Paitsi että se on kyllä aika hauskaa kun rupeet iniseen esim. "herrasmiehiä just niin" kun joku jannu ei heti tee niin kuin pyydät! (::D)

2. On ihan mahdollista että oot huomannu mun olevan tälläinen vähä tympeempi tyyppi kuin mitä varmasti etukäteen uskoit. Toivottavasti en ihan liikaa masenna, ei mun tarkotus ainakaan ilkee oo olla. Mulla on vain sellanen vähän tyhmempi mielikuvitus ja vitsit. Mjioo, sä oot kuitenki very nice! Grrrr! Mrrrr! mums.

3. Mua ottaa päähän ettei me nyt hirveemmissä puheväleis taideta olla. Ärsyttää myös että käyttäydyin ne parit hetket niin kusipäisesti, voi ei ei ei... Ehkä jossain välissä saan tilanteen korjattua. Toivottavasti sulla ei kuitenkaan pelkkiä mustia pilviä mua kohtaan ole! Sä oot muuten yks sellanen ihminen kehen oon oikeesti pystyny luottamaan enemmän kuin melkein kehenkään! Oon kertonu sulle asioita joita tietää sun lisäks ehkä just vain minä.

4. Oi eiiii! Meidänki välit ottaa mua päähän. Nää ei varsinaisesti huonot ole mutta paremmatkin vois olla, sä oot kuitenkin niin supermukava, ihan oikeestikki. Sillon joskus kun hengasin sun kans enemmän niin pyydän nyt anteeks että olin niin sosiaaliton, olin viel vähän sekaisin maailman menosta ja tollai. Piti oppia elään elämä uusiks.

5. Ei vittu joku on rappeutunu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD onneks en oo nähny sua aikoihin, sun kans hengaaminen oli täyttä tuskaa xD

6. Sä oot sellanen ketä mä en oo toistaseks viel koskaan nähny vaikka oon "tuntenu" sut jo about pitkään. Sulle pystyy avautuun ja sä pystyt aukeemaa mulle! Ja sä kuuntelet hyvää musaa, wohow! Ja sä oot hauskakin, hahaha nauran oikeesti joillekin sun jutuilles ihan kymbil!

7. Heheheheeeeee, oot tuore tuttavuus ja ihan simohimojättemukava. Toisaalta, oon myös huolissani susta, kun en näe tarpeeks luzikkaa tai haarukkaa sun kädes :mellow: mut jee. Oot suber.

8. Phehheee oot mukava mutta oot kyllä muuttunu ihan liikaa aikojen saatossa. Ekaks olit ihan jees, sitten olit viel jeesimpi, sit menit vähä synkäks mut sit palasit taas jeesiks! Nyt oot varmaa jeesimpi ku koskaan mutta tavallaan oon vähä worried 'bout.

9. Dude, jätkä on kingi! Tiedän että on fyysisesti mahdotonta että lukisit tämän, etkä edes ymmärtäis kieltä, mutta oot coolein jannu joka tätä kamaraa on koskaan tallonut. Jos olisin nainen/homoseksuaali niin kuolaisin ihan saatanasti, meinaan sellasta cooleutta ei oo toiste filmikameralle tallennettu.

10. Dude, jätkä on kingi! Tiedän että on fyysisesti mahdotonta että lukisit tämän, etkä edes ymmärtäis kieltä, mutta oot hieno mies, ainakin sen verran mitä sinusta tiedän mikä suurimmaksi osaksi on taiteellista ilmaisuasi. Oot ollu joku toinen kuningas mulle siit eteenpäin kun mä olin jotai 8! Some say it's magic, the search for the grail.






2 myöhempää on jtn vähä famempaa mutta 1-8, bongailkaa itteenne, en mä mitää kerro.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.