IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ne tais olla tammerit!!!!!Maanantai 14.07.2008 22:47

huh huh !! mie taas pidin hauskaaaa!!!!
kaikki alko keskiviikkonaaa!! juna matkallaaa kun loviisaa emmi ja janiina tuli vammalastaaa tampereellee samaa matkaa!!! koko juna tais vihata meitää!!!! oltiin tietenkii ihan hiljaa eikä yhtään huudettuu mitäään .. ja mä istuin nii hyvin siinä penkisssää!!! joka toinen sekunttiii tipuin lattialleee!!!! ja loviisallaaa oli synttäriiittt<3!!!! sitteee mentii junastaa pois ja siellää oli minuuu oottamassaaa andyy<3! jäätii sitteee oottaaaa mariaa ja tiiaaaa<3!!! nekin tuli sinneee<3!! sitteee mentii kaupunkiiiiiiii andyn loviisan emmin ja janiinan kansssaaa<3!! siel haetttii liput ja sittee menin andyn luo viemään miun kamat!!! .. milli: andy heij onks tein porukoillaa sänkyyy?? andy: joo on se tuol ylä kerraassaa.. ( sittee mie lähin juoksee ylä kertaan ja siellää sitteee pompein sänkyssäää!!!( yksin) pian tulin alas ja sanoin andyll et .. : huh huh mull tuli hiki tein porukoitteeen sänkyssäää:DDD!!!!
sittee lähettii pian takas keskustaaan !!näin siellää tenderin<3!!! se oli toisellaa puolellaa tietääää!! ja mie lähin sinnee juokseee .. teemu vaan sano mulle ekaks et ... tollee ei saa juosta tien yli .. se kuulemma ehti jo huolestuu musta!!sittee näin viellääää samanaa päivänää jaakon <3!!! nams se oli kissa :DDDDD!! näin minäää jonkun muunkii mut en tietenkään muistaaa!!.. aijniii ja sittee meinasin saada sydärin kiitos sampo-ilmari<3!!! se soittii mulleee ja mie meinasin kiljua ( niinkun aina)..
pian tuli varmaan torstai?? sillon tapahtu kaikkeee .. en ees haluu kertoo mitäään??!! paittii et tapasin j.p<3! se soittii ihan sairaan hyvii negativeeee:D! sittee oli perjantai?? vissii!! sillon oli jann wilden keikkaa ja essentian :D!!<3!! vai oliko??se oli ihan sika hyvä keikkaaa<3!! ja minsku rakas toi mulle lahjan mukanaan <3!!! sain rendez-vousin laulajan juffin <3!!! ( sillä tais olla pikkasen hauskaaa)
sittee tapahtu kaikkeeeeeeee!!siitä kai pian oli lauantai!!! ja sillon tapahtu kaikkea ihanaa<333333! kuten oli negativen keikka ja lovexin <3!!! vivian nauro mulle ihan syystäkin :DD!!! ja negativen anttii tuli näyttää mullekieltääää kun huomas mut yleisösssäää:D<3! sittee pian alko kaikki muu hauska<3!! kuten RENOISEN keikkaaaaaaaa<3!!! mikkkooooooo ja peksiiiiiiiiii ja riisii oli niiiii ihaniiii<333!!!!! nams teitää<3!! ja oli terokiiii<3! siitä en kerrooo mitään muuta :DD!!! koska kaikkea ei tarvitsee tietää:)


p.s kiitos teille
<3! minsku<3
<3juffi<3
<3riikka<3
<33jaaakko<3
<3tenderi<3
<3jann wilde<3
<3mikko<3
<3peksi<3
<3j.p<3
<3chris<3/riisi<3
<3mirka<3
<3!maria<3!!! joka oli iha huippu!!
<3!!tiiiiiaaaaaa<3!!!best !
<3antti <3!(bloodpitin ).. kiitos ihan helvetistii tästä huuliherppeksestäää!!
<3antti.a<3
<3gary<3
<3maijja<3
<3bansku<3!
<3söse<3!
<3titta<3!
<3iida<3
<3jassu<3
<3tero<3
<3theon<3
<3vivian<3
<3juke<3
<3christian<3
<3nipa<3
<3andy<3
<3reetta<3
<3kaisa<3
<3neea<3
<3emmi<3
<3loviisa<3
<3janiina<3
<3heli<3
<3sinkki<3
<3jenni<3
<3tiina<3
ja tiettyyyyy <3sabah<3!( timo)
ja tietenkiii miun pikku kissaaaaaaa<3!!!kaikista rakkain mira<3!!! miun tyttö on paras<33!!


.. jos unohdin jonkun ni kerro äkkiiiii!!!!!!!!!!<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.