IRC-Galleria

MIYARU

MIYARU

b-n--w.blogspot.com

the day of my life <33Maanantai 30.03.2009 19:21

Ok… Mä en todellakaan tiiä mistä alottaa, en millään malttaisi selittää teille alkupäivää ;__;;;;;;;;; helvetti…. en pysty ees selittään miltä musta tuntuu ja äsken mun huone ois ollu taas aika mielenkiintosta kateltavaa :DDD

Okooo…. eli aamulla heräsin kuudelta ja menin suihkuun (kylmä päivä, ehkä joku.. 13 astetta? ja huom tääl ei oo sisällä lämmityksii niin se tarkottaa sitä että on ihan helvetin kylmä ;S). Ja ihanaa, suihkusta ei tuu kun jääkylmää vettä, samanasteista kun täälkin on <33 ^^ siin vaihees vitutti kyl niin sairaasti ettei mtn rajaa -__-” arvatkaa vaan oliko ihana aamusuihku pestä siinä hiukset ja kaikkee….

Mut joo, lähettiin himasta kahdeksan aikaan ja mentiin ensin Odakyu-linen junalla Yoyogi-Ueharaan ja sit vaihettiin siellä metroon. oltiin joskus kakskytvaille yhdeksän Omote-Sandoulla ja sit siellä treffattiin mun AR:t ja lähettiin koululle. Se kävelymatka oli ehk… viittisen minuuttii..? Ja vitsit tää toinen AR on pelottava ;;S se näyttää ihan joltain… noidalta ja puhuu sellasella mystisellä äänellä ja eka asia mitä se mulle sano oli et “varo sit aamusin ku meet tästä kouluun, täällä voi tulla outoo porukkaa jutteleen sulle, antaan käyntikortteja ja pyytään kuvauksiin.. Jotkut on kyllä ihan aitojakin mutta varo…..” sit mä vaan siinä että “Hajime mashite ^^” …!!” joo..

Sit koululle. Sielkin oli sisällä kylmä, paljon kylmempi kun etikses X’DD mut tosi kiva se enkun ope joka esitteli meille sitä kouluu, siel alottaa nyt siis toinenkin vaihtari, Venäjältä, mut se on kyl AFS:n kautta… Ja sit siel on nyt se joku jenkkityttö joka kuulemma venaa meitä X’DD hieman kiusaannuttavaa kun aluks se enkun ope alotti enkuks mulle mut sit kaikki vaan et “ei tarvis, tää on tosi taitava japanissa, puhuu sitä ihan kunnolla!!” sit yritä siihen väliin sanoo et “joo, vaan vähän” niin ei ne enää usko ;(( sit vaik en ollu viel ees puhunu sille enkun opelle mtn kun se vaan selitti mulle sakuroista ja mä vaan siihen väliin mm ain vähän välii niin sekin jo kohta että “Joo sä oot kyllä tosi taitava !!” -___-”

Sit ku oli kierretty koulu mentiin sovittaan koulupuvut X’DD oli aika hauskaa kyllä, meni ehkä… ainakin 2 tuntii ja nää kaikki jaksaa nähä sen vaivan mun takii ;__;; En pysty kiittään teitä tarpeeksi..!! Meillä siis kuuluu talvipukuun ruutuhame jonka värin ja mallin saa ite päättää ja sit saa myös päättää ite paidan värin (nää kaikki opet hehkutti pinkkii<3333) paidat pitää siis ite ostaa. Kengät on vapaa-valintaiset (mun valkosetkin käy X’DD) ja laukun saa ite päättää mut näil on kyl myös omii mis lukee sievästi “Aoyama Gakuin” (siis kouluni nimi.) Mä kyl meen sil mun suomen mustalla X’D jaja.. sitten sellanen tummansininen .. neule..? ihana <33 *w* mä otin sellasen ylilöysän ja sit nää kaikki vaan siin vieres et “joo, toi on nyt trendikästä ^^” ja nää kaikki vaan dissas sitä koulun takkii joka on… aikamoinen teltta X’DD mut rakastan niit olkatoppauksii ^^ <3333 (siis ei ollut ivallista ;D)
Kesäpukuun kuuluu tumma hame ja t-paita ja sitten urheilupuku on ehkä joku maailman järkyttävin O.ooooo sellanen… SININEN. siis niin puhdas sininen kun voi olla ne ihanan malliset verkkarit + tuulitakki ^^” ihana laitospuku ja sit myös shortsit samaa värii <333 x’DD ja sit kahet eri lenkkarit jotka kyl oli hienoi!! saan ne sit itselleni ^^ Tää puku yhteensä makso varmaan yli tonnin ;o ja sille rossialaiselle AFS ei maksa niin sen pitää ostaa ite ;o parka.

ainiiiin!!! ;<<< se enkun ope tuli mulle silleen et “muuten sitten kun on koulu ei saa olla korviksi ;___;;” Se kuulosti oikeesti tosi surulliselta X’DD sit se kysy et “saatko otettuun noi ite pois vai tarvitko mennä jonnekin otattamaan?” siin vaihees olin ihan wtf..? X’DD ois pitäny valehdella et en saa niitä pois niin voisin pitää ne X’DD mut ruston aion anyway pitää, se on niin hankala laittaa takas (joka iltapvä ettei umpeudu ;P) eikä se ees oikein näy niin ei se ketään tapa ;P Kysyin silt opelt et “pitääks mun poistaa kynsilakatkin…? ;__;” taisin kuulostaa aika epätoivoselta kun kaikki vaan alko nauraan mut en saa silti pitää niitä ;______________________________;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ok, lähettiin koululta ja erottiin mun AR:istä ja mentiin syömään. Täs vaihees oltiin vissiinn…. omotesandoulla..? joo. EI!! menos harajukulle päin. Ok, ruoan jälkeen mentiin johonkin kauppakeskukseen mis oli joku 12 kerrosta ja lähettiin kiertään sitä. Jossain puoles välissä Natchan yhtäkkii pysähty ja oli silleen "Ilse... onks nää sellasii kauppoi mistä sä tykkäät...? Kun Ilse varmaan tykkää vähän erilaisist kaupoista, eiks sun mielestä mustat ja valkoset vaatteet oo kakkoii (en tiiä miten toi suomennettais... cool? X'DD) ...? Ja mä en oikeestaan tiiä mis sellasii vaatteita myydään.." Siin vaiihees meinasin oikeesti heittäytyy siihen lattialle sen jalkojen juureen liikuttuneena x'DD miten se huomaa tollasii asioita..? ;__;; en oo puhunu mtn sellasta ikinä..!! ja sillon kun oltiin sen ja sen kavereiden kaa puistossa (kerroinko siitä...?) yks sen kaveri kysy multa et laitoinko mun kynsilakat sinä aamuna ja onks ne menny päivässä noin kuluneeks Natchan sano sille et "ei, kyl noi on ollu sil jo aiemminkin." Mä liikutun ;__; se on tarkkaillu mua noinkin tarkkaan <33

(jatkan toisessa merkinnässä X'DD)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.