IRC-Galleria

MIYARU

MIYARU

b-n--w.blogspot.com

[Ei aihetta]Maanantai 20.04.2009 20:30

Mua vituttaa. Vituttaa niin älyttömästi. Ja mä haluisin just tällä hetkellä osata kirjottaa jtn fiksuu mut en osaa.. Paljon on tapahtunu tässä parin pvän aikana kun en oo päivittäny, paljon kiinnostavii ja sitäkin enemmän vähemmän kiinnostavia asioita...

Kiitti katja, mul oli kivaa tänään. X'DD piristyin ja masennuin taas, mutta nyt se ei johdu tästä maasta tai isolaatiosta tai mistään muustakaan sellasesta. Välil vaan. Noo joo. Mut oli kivaa ;P Tehään uusiks vielä lähiaikoina, mennään sinne shinjukun kauppaan ku mul on rahaaki X'DD ja taas tulee liikaa äksdeetä.

Mun eilisen leijuvan fiiliksen aiheuttaja on nyt vähän vähemmän leijuvalla ja aiheuttavammalla tuulella, pitää oikeestiki miettii sitä uusiks jos ne liput on oikeesti niin kalliita ;o ja golden week lähestyy, kello tikittää.. Pahus. Helvetin japanin rautatieverkosto. Etenkin sen hinnoittelu.... Sekopäinen olo... Ja muuten, selvisin ongelmitta asemalle mutta sitten ku olin seisoskelemassa metrossa, huomasin muutaman minsan päästä että asema jolle pysähdyttiin omasi aika suhteellisen tuntemattoman nimen X'DD sit vaan hyppäsin pois metrosta ja vaihoin toiseen suuntaan menevään. Ja läysin kotiinki.

Mun okaasan yritti selittää mulle tänään mikä on ika, joku mustekalan tapainen syötävä tai einiinsyötävä merieläin ;o se piirsi kuvankin mutta repesin aika lahjakkaasti X'DD sit puhuttiin syvällisiä japanilaisten suoraansanomattomuudesta ja se anto mulle luvan lintsaa perjantaina ku on vaan terveystarkastuspäivä ni saan nukkua <333 Ja ku kerroin sille mitä suomeks tarkottaa kani, niin se luuli et se johtuu siitä ku kanin korvat on melko samantapaset kun rapujen sakset ku japaniks rapu on kani...... Fiksua porukkaa .. ja sit kun annoin sille mun japaninkirjan kuitin se luki siitä missä luki sen kirjan nimi (minna no nihon-go) että "mina on... onks tää suomenkielinen..? ;D" "-_______- siin lukee minna no nihongo, ihan japaniksi.." ";oo niinpä lukeekin X'DD mutku se on ttollein hämäävästi romajeilla..! ajattelin et se on suomeks "atashi wa (minä olen)"" X'DD nää osaa <33

Mut älkää nyt ees yrittäkö ymmärtää jos oli ymmärtämättömiä kohtia tässä, lupaan ehkä sitten jos joskus jaksan kirjottaa että kirjotan tarkasti. Mutta nyt on aika turhautunu fiilis. Kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.