IRC-Galleria

MIYARU

MIYARU

b-n--w.blogspot.com
kaks ekaa tuntii ranskaa.. olin niin sairaan väsyny et oli ihan samanlainen olo kun joskus yökylässä kun oot ite jo ihan kuollu ja toinen puhuu sulle jtn, kuulet mut et tajuu yhtään mtn, vaan vastailet et "mm, ,mmm,,.." sit säpsähdät yhtäkkii hereille ja tajuut et oot nukahtanu jokskin sekunnin murto-osaks ja nähny unta.

just sellanen olo. En saanu millään pidettyy silmi auki, koko ajan vaan ajattelin et "älä nyt nukahda, seuraavan tunnin jälkeen on kirkko, siellä saat hetken nukkuu ja kohta on välkkä niin voit käydä vaik peseen kasvot niin heräät..." *luomet painaa, painaa, painaa... eikä tottele.*

Sit herään siihen ku se ope puhuu mulle X'DD "Carol (meil on ranskalaiset nimet jaettu), voitko lukee seuraavan kohan..?" sellanen TOSItokkurainen olo, nousen siitä puoliks pulpetin päältä aika kujasen näkösenä "hmh..?" "please pay attention!"

X'DD ei, en yhtään revennyt. Sit kun oli kirkko nukahin heti ja sit ku heräsin ei tuntunu silti levänneeltä niinku yleensä ;<< ja kalligrafias ekal tunnil ku selitettiin vaan teoriaa olin suunnilleen samas pistees ku aamulla...

Ei oo reiluu et japsit saa nukkuu mut mä en ;/ rasistit.

"tänään meen ajoissa nukkuun" ............................................ XD onneks saan jäädä perjantaiks kotiin ku muil on joku terveystarkastus päivä ja voin lupaa et sillonhan mä nukun X'DD enää huominen aamu.... pakko yrittää kiskoo itteni ylös viideks-..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.