IRC-Galleria

MIYARU

MIYARU

b-n--w.blogspot.com
Michael Jackson.. Musta tuntuu jotenkin... tosi epäaidolta että se kuoli. Ja sit samana päivänä vielä joku toinen suuri näyttelijäjulkkis.

Pyhitin sille yhen illan ja kuuntelin pelkästään sen musaa, ja illal katottiin otoosanin kaa sellanen puolen tunnin uutislähetys mis kuvattiin sen elämänjuttui ja sit fanei ja näin... Se oli kyl otettu kaikkien muiden maiden teeveistä pätkii, mitkä oli vaan dubattu japaniks.

Aamul ku ennen kouluunlähtöö näin uutislähetyksest et se on viety sairaalaan ja et matkal se ei enää hengittäny. Sit koulus kaikki puhu siitä ja ekan ku tulin kotiin natchan sano siit, sit eka asia mitä otoosan sano ku tuli himaan oli myös se.

Tuntuu jotenki tosi epäaidolta. Se oli suuri ihminen musiikin kannalta, mut täytyy kyl sanoo etten arvosta sitä ihmisenä ainakaan loppuvaiheesta tippaakaan. Mut upee ääni sil oli.

Ja omapahan oli kyl ongelmansa jos se on totta mitä uutisis sanottiin kuolinsyynepäilyks et se oli vetäny sitä jtn hisoo (en tiiä mikä se on millään muulla kielellä, mut jotain myrkkyy mikä aiheuttaa ihon vaalenemista), ja muutenkin kaikkii leikkauksii ja ties mitä lääkkeitä...

Mut mm.. Lepää rauhassa ;__;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.