IRC-Galleria

MIYARU

MIYARU

b-n--w.blogspot.com
Mut sain vihdoinki lisättyy facebookkii (painostuksesta johtuen) profiilin joten tulkaa ettiin..
Sit ku etin siihen jtn hyvää kuvaa profiiliin ja selasin näit tän viimesen KOLMEN KUUKAUDEN aikana otettui kuvii, niin tajusin oikeestikin kuinka helvetisti mä oon muuttunu..!!

En ois uskonu et pari kuukautta muuttaa ihmistä näin.. Tai.. en tiiä. Oon nykyään varmempi itteni kanssa, ja jotenkin... en osaa selittää, mut oon enemmän itteni. Vaikka luulis että täällä joutuu pitään jotain kestohymyy naamalla, niin en tiiä. Nykyään mä en vaan enää välitä siitä mitä ihmiset täällä ajattelee musta, sanon just sen mitä ajattelen ja oon just niinkun haluun ja tuntuu hyvältä. Tietty oon oppinu oleen kohteliaampi ja hillitympi ja mitä kaikkee paskaa, mut nää kuukaudet mitä oon viettäny itteni kanssa on oikeesti opettanu mulle ihan sairaasti.

Kun mietin taaksepäin, en muista miltä tuntu olla ittensä kanssa, muistan joitain yksittäisii juttui ja näin, ja oon kyl ihan sama ihminen, mutta nykyään tuntuu vaan niin helvetin hyvältä olla just mä. Tai on vaan niin hyvä olo just näin. Kun teen niit kaikkii juttui mittkä tääl on rutiinii, niit mitä vihaan ja niit mitä rakastan, tunnen olevani koko ajan tasapainos itteni kaa.

Okei _mitä mä selitän 8'DD

Mut siis joo. En vaan enää välitä niin paljoo muiden ajatuksista, vaik oonki just se sama ujo ihminen jona lähin ja joka kelaa jatkuvasti muiden ajatuksii. Joo, teen tota yhä, mutta erilailla kun ennen.

Ja musta tuntuu et oon aika tyytyväinen tähän muutokseen.

Ja jotenkin tästä on tullu niin älyttömän tärkee perhe mulle. Pystyn oleen niille niin luonnollinen ja normaali, normimpi kun suomen perheelle periaattees. En, mut nää tietää mun mielipiteitä ja asioita niin paljon enemmän kun suomen perhe... Aika outoo sinänsä, mutku en mä ikinä suomessa keskustellu äitin kanssa mistään globaaleista jutuista tai hehkuttanu jostain keikasta tai kertonu mun ystävistä ja siitä mitä tehään, puhumattakaan mistään homoudesta tai alkoholist yms.

Tai siis suomessa porukat tuntee mut paremmin ja olin ehkä aika.. no, en peitelly tunteita XD siis että kun suututti niin räjähdin, ja kun vitutti joku juttu miten asiat hoituu sanoin siitä aika kovaankin ääneen, mut täällä vaan nielen vihan ja tuun huutaan tänne, tai just ennen sisän tuloo koulusta, jään hetkeks ovelle vaan seisoon ja miettiin asioita ennen ku tuun sisään. Ja ei oo mun päätettävissä miten asiat täällä hoituu, joten niistä en voi valittaa vaikka voisinko sanoo että joka päivä pystyisin valittamaan. Mut ei mul oo ollu kun tasan kaks kertaa tääl sellanen olo et on tehny mieli huutaa ja vitun kovaa >,< ja kyl tän kestää ;D

Täälki on päivii ku tuun koulusta, sanon taidaima sävyttömäl äänel, meen käymään suihkus ja vaihtaan vaatteet jaa tuun syömään puhumatta sanaakaan koko ruoan aikana, vastaan yhel sanal jos kysytään jtn, ja sit heti ku oon syöny nousen pöydästä ja kiitän ja suljeudun koko loppupväks omaan huoneeseeni näkemättä otoosanii ollenkaan ja näin.

Mut paljon useemmin ja oikeestikin usein, on päivii kun tuun koulust kotiin ja selitän kuinka kuollu oon, sit ruokapöydäs haukun jonkun koulun jutun mitä kävi tai selitän jostain muusta, kommentoidaan uutisii ja sit siirtyy jotenki puheenaiheet, jään istuun pöytään ruoanki jälkeen kolmeks neljäks tunniks ja vaan jutteleen.

Ja mä rakastan molemmanlaisii päivii, ja oon ilonen et pystyn ihan luonnollisesti tekeen kaikkee, ilman et on paniikki et pahotan näiden mieltä tai muuta. Esim ku mulle on laitettu valmiiks kaikki ruoat eteen, voin ottaa riisikulhon käteen ja mennä vetään puolet siit takas koneeseen ja sanoo et ei tee mieli syyä, nousta kesken ruokailun pöydästä ja mennä hakeen jääkaapist jotain mitä haluun jne.

Täs kirjotukses oli tarkotus olla joku pointti mut mä taisin kadottaa sen XD kello tulee kolme. Mul on nälkä ja mua väsyttää. Se kuvan lisääminen taitaa nyt jäädä huomiseks..

Mut jos voisin kuvaa teille palaset musta, joissa näkis selvästi mitä tarkotan "muutoksella", ne kertois paremmin tästä ajasta tääl ku nää mun kaikki tähän astiset selitykset yhteensä.
Ja huomasin et en oo tosiaan lisänny tänne mtn kuvii.. sori ;/ oon ottanu vaikka kuinka ja missä eri tilanteissa, mut en tiiä minkä tyyppisii ois hyvä laittaa.. Mut kyl mä jtn keksin, "huomenna".

Ja nyt jos pystytte niin kattokaa miyavin ashita genki ni naare X'DD mul taitaa olla aika sellanen olo sisällä.
XDD myv on niin sekopäinen 8''D awws~ mut sil oli varmaan kivaa nii sen kannatti tehä noin XD lololol OK OON TOSI VÄSYNY. joo.
Mut ää et ton kattominen saikin mut kelaan sitä tulevaa livee *ww* jaa meen sinne sen jonkun tyypin kaa meiän koulust, ollaan puhuttu vaan kerran sillon ku se tuli pyytään mua sille keikalle, mut ootan tosiaankin ;3 se vaikuttaa tosi.. sisäsesti vakaalta tyypiltä 8'D asdasdasdafsdfa

Toisaalta toivon et aika menis nopeemmin, mut mä en haluu et hetkikään täst sekunnin mittasest vaihdost kuluis. Tänään mietin viel et mitään ei oo tapahtunu ja on menny jo 1/3, mut kuva kertoo enemmän ku tuhat sanaa.. et ei täs oo menny mikäään hukkaan ;)

03.03. meen tästä nukkuun morjens~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.