IRC-Galleria

MIYARU

MIYARU

b-n--w.blogspot.com

Huomenta, täällä Tokyo.Keskiviikko 12.08.2009 03:39

AA, kello tulee vartin päästä kuus aamulla ja oon ollu nyt kolme tunntii hereillä. Natchan ja noi lähti kentälle, mä jäin dataamaan. Ja ehk se on vaan hyvä et se otti kkamat mukaansa, astu eteiseen ja sano hymyillen heippa, ja ne lähti otoosanin kanssa ulos koska oli kiire. Ite olisin hajonnu totaallisesti XDD

Nyt latailen tääl musaa (pitkästä aikaa ;____;), ja kävin katolla kattomassa auringonnousun, näin muutamien illanviettäjien kävelyy, bongasin aamutupakoitsijan joka heräili partsilla.. *wwww*

Mun pitää tehä tätä useemminki...!! Yleensä ku herää siinä yheltä, nii on kuuma ja inhottava heti aamulla, mut kun on tälläsii aamuja, tuntuu et elämä on seikkailuu *ww*



Eilen heräsin aamulla viideltä siihen et huone heilu 8''DD Oli kyl kiva kokemus XDD

Mut aika outoo, et ensin on 5 kk kokonaan ilman järisyi, ja sitten tulee kaks poikkeuksellisen isoo päivän välein... Ekasta ei ilmotettu mtn, vaan tv:s ruudulle lukee joku minuutti jälkeen missä se oli ja kuinka iso ja onko aiheutunu vahinkoo.

Obaachan oli tän tokan tuloo ennen keittiössä ja näki maanjäristysvarotuksen, se tulee ain joku 20-10 sekkaa ennen järistystä kun se huomataan. Luki kuulemma vaan että "Suuri maanjäristys tulossa".

Ja nyt tuli uutisiinkin täyteen siitä, koska on tosi huomiotaherättävää, että kaks tollein tulee, ja nyt laitettiin pystyyn kovat tutkimukset siitä onko Toodai jisshinin vaara (=koko japanii järisyttävä valtava järistys, joka aiheuttais lähes täydellisen tuhon Tokyossa. Tosi ison järistyksen ois pitäny tulla jo muutamii vuosii sitten, nyt 10 vuoden sisällä taaksepäin. Ja koska ei oo tullu, se saattaa tulla millon tahansa. Siks kaikki huolestu noista järistyksistä, jos ne laatat oliskin nyt alkanu liikkua).

Mä tavallaan tykkäsin noista järistyksistä. Tai se on sellasta kunnioittavaa kauhua, tuntuu että elää kunnolla *ww*

Ja samalla kun kaikki sun ympärillä järisee, talo ja huonekalut heiluu, sitä oikeestikin tajuu kuinka pieni ihminen on. Ettet oikeestikaan mahtais mitään millekään jos nyt yltyiskin, maailma on niin helvetin iso. On vaan pakko olla, ja oottaa että se menee ohi, hyväksyy se mitä käy, koska ite et vaan _voi mitään.

Tänään on nii täydellinen päivä lähtee toiselle puolelle maapalloo ja alottaa uus elämä ja saada seikkailui, oon tavallaan kateellinen että mun pitää jäädä paikalleen, mut sit kummiski onnellinen Natsumin puolesta.


Ja mulla alko obon~~ Eli japanilaisen juhlan takia viiden päivän vapaa ^^

Mitäs sitä tekis tänään, vielä on aikaa vaikka kuinka ;3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.