IRC-Galleria

MIYARU

MIYARU

b-n--w.blogspot.com

EI. HELVETIN. HELVETTI.Sunnuntai 06.09.2009 19:22

Gazetto.

Tulin täs puoltoist tuntii sit kotiin (aluks sanoin et tuun ysiks ^^”) ja sit okaasanille hehkutin sellasen tunnin syödessä, näyttelin goodseja jne… Et vähän ennen kahta pääsin huoneeseen… <,,,>

Oli upein live missä oon ollu ;____________;

Enkä sano tätä nyt vaan keikkafiiliksis tai siks koska se oli gazetto tai siks koska se oli final, vaan kaikista noista syistä !!!!

ÄÄ. En mä osaa kertoo. Distress and Coma pyörii mun päässä ja huhh….

Ok alotetaan tästä että ovet aukes neljältä, keikka alko viideltä. Menin sinne silleen puol yheks. Jo tokassa junassa oli pari ernuu samassa vaunussa, mut sit kun noustiin vaihtaan junaa, niin meitä olikin aika… ISO määrä - noin 6 lolitaa, ruki, aoi ja pari uruhaa ja sit ehkä viitisentoista ernua. Ja jollain puolilla oli vetolaukku mukana, eli ne oli tullu jostain pidempääkin kattomaan. Olin niin ylpeä tokyolaisuudesta~ <33

Sit junasta ulostauduttua aukeni heti näkymä asemalta siihen suupaa ariinalle, ei siellä paljon muuta tainnukaan olla. Ja cosseja. Cosseja. COSSEJA. Heti ekana ohi käveli Ruki ja sen persettä hiplaava reita niin oli kyllä hyvä avaus 8’D Sit esim. vessajonois tai mis tahansa tuli välil erittäin hankala olo kun ohi kävelee vaikkapa cockroach ruki tai muuta… Kun tää tasoero suomeen on __ihan pieni.

Jäin sit venaileen sinne pihalle fiiaa ja sit ku tajusin et kaikki kama oli jo myynnissä niin sinne.

WAU. Oli sellanen… ehkä basketball (?) kentän kokonen areena mis ne myytiin: isolta screeniltä pyöri vanhoja livejä, oli kolme keikkabussia toisessa päässä ja neljä myyntipöytää toisessa. Tavaroita kengistä BLACK MORAL -sytkäreihin ja -suihkusaippuapurkkeihin, keikkapaitoja joku 8 erilaista, luultavasti yli 10.. en laskenu, mut helvetti kaikki OSTI. Photobookeja, kaulakoruja, huppareita, pyyhkeitä, laukkuja….

Mua jäi niin vituttaa ku se katjanki ostama CHANNELRAPE -BLACK MORAL- pyyhe oli loppuunmyyty ;_; Ostin sit aluks kaks kassii ja yhen paidan, jossa sit myöhemmin huomattiin että oli TEKSTIÄ SUOMEKSI!!!!!!!!

ILVES

(joku nro) - OVI

SISÄLIITTO

VÄÄKSY

Että hyvä ruki<3333


Myöhemmin kävin ostaan vielä toisen METAL BEAUTY -kassin ku pelkäsin et se menee rikki joskus XDDD

Ja sitä uutta sinkkuu ennakkomyytiin (tai otettiin tilauksia vastaan) ja oli arpajaiset….

On se ihana kuin tähän finaaliin oli panostettu *www*

Sit käytiin fiialle vaihtanuttaan koulupuku veks ja mentiin hakee jostain halpismäkkäristä 75 sentin hamppari ku oli hirvee nälkä mut ei rahaa.

Ja kun päätettiin et käydään ettiin meiän sisäänkäynti niin törmätäänkin sattumalta suomalaiseen O___o
Meitä oli sit neljä vaihtarii siel tänään, istuttiin kyl eri puolel, molemmat neljännes kerrokses.

Hmm japanilainen kamera-checking hoituu kysymällä että “onko kamera ok?” sit jos vaan sanoo et “joo ei mul oo” niin ok 8,,D Mut sit löytyis kyl muuten jamelle aika paljonkin parannettavaa japanilaisesta keikkajärjestelmästä…

Sit. Tää. Livehalli.

………………………………

Ne paikat olikin ihan helvetin paljon paremmat kun odotettiin, ja niiltä kahelta isolta screeniltäkin näytettiin, sit kiikaroitiin aina rauhallisten biisien aikana. Ja aluks en ees niitä screenejä seuraamalla tajunnu että oon helvetti ite kattomassa, tuntu joltain dvd:ltä!!!!! Muutenkin….. Se eka part oli melko, miten nyt sanois. Helvetin nopsaan se meni, kuvittelin et ois kulunu vast puolet siin vaihees kun jätkät lähti lavalta (kahen tunnin jälkeen) ja huudatuttii meil ancoree 15 minsaa X,DD on niil pokkaa. Mut mä kun en tykänny dimistä yhtään, ja se oli melko dim-painotteinen.

Ok loppuu kohden heräsin, mut alkupuoliskolla tuntu että “paska koko bändi“, “ei tää oo gaze” yms fiiliksiä. Koko eka partti oli kun isoo teatterii jota Ruki johti, liian toimivaa ja miljoona kertaa saman kaavan mukaan jo hoidettua leikkiä mitä esitettiin faneille. Biiseistä sen verran että ne väliin tungetut perus livebiisit jotka ne AINA soittaa, oli jotain niin uskomatonta ;______________;

Oon varma etten pääse sängystä ylös huomenna, mun niskaa sattuu ihan pirusti. Siellä se meni jossain ennen puolta välii tunnottomaksi ja niin et päätä oli mahoton piitää pystyssä 8’DD

Filth in the Beautyn aikana………..!!!!


Koko yleisö sekos, kaikki kävi niin ylikierroksilla, jätkät moshas lavalla, me vedettiin fureja ja mosheja niin että ei lopulta ees tunnettu kipuu enää, ne valot, se ihmismäärä ja se kun laulettiin “SO LONG,, SO LONG, SO LONG” oli jotain huumetta!!!!

Samaten Cockroach, ruder, HYENA yms ;--; akai onepieceä ei saatu ;<<<

Encore alko sitten Ride with the rockersilla, reita ja kai (uudella puolikaljulla rastakampauksellaan<33) tuli huivit naamassa lavalle ja huumatutti meitä, kilpailutti puolia, ja sit kun katotte sitä DVDtä (aivan, siitä tulee julkaisu <33), niin muistakaa että se tyyppi joka oli ainut koko meiän puolen 8000 ihmisen joukkueessa joka mokas huudon on fiia!!!! kunnia hänelle <3

Kun ancorea alettiin huutaa olin niin kuolllu, mun niskat oli irtoomassa, olin vetäny kengät pois ja kampaus oli aikapäivii sitten lähteny, joka paikkaan sattu ja oli voimat lähteny ja päässä pyöri siitä moshauksen määrästä, siihen jäi vaan istumaan ja kattomaan niitä 16,000 ihmistä jotka levittäyty sun alapuolelle ja sivuille ja yläpuolelle, jokainen huutamassa ancorea ja voin sanoo et se oli… uskomatonta ;___;

Kun ruki sitten viimein pääs lavalle rwr jälkeen olin jo ihan poikki, mutta sitten jatkettiin (en muista mis järkäs tai välis mikäkin biisi oli, mut lisää meitä huudatettiin) go to hellillä ja ruderilla, SOCIAL RIOT MACHINE !!!!! oli ehottomasti top kolmessa tän liven biisissä!

Kun sitten kitara alotti soittamaan yhtä biisiä, tajuun että MITÄS HELVETTIÄ, NE AIKOO SOITTAA ANATA NO TAMENI KONO INOCHIN!!!!!! Oisitte taas kuullu mikä ääni meistä lähti kun se alko, sekosin vaan niin täydellisesti kun en millään kelannu et voisin nähä sen livenä!! yks ihanimmista biiseistä, tuun aina muistaan kun kaikki laulettiin mukana ja upottiin fureihin ja mosheihin ja se oli taas kun joku… jollain toisella puolella jtn XD

Muita biisejä mitäs oli… Vikana LINDA *wwwwwwwwwwwwwwww* ne taputukset, ne taputukset !!

Rukil muuten oli päällä sellanen punaskottiruutunen kylpytakin näkönen pitkä, ja aluks lasit (siis silmälasit), mut ne se otti pois. Ja tässä lopussa se sano että ne ei enää tuu lavalle, ja kun ne lähti heijastettiin taakse iso DIMSCENE -teksti ja lopetusmusa ja kaikki, mutta huudettiin varmaan jokanen (paitsi se mun vieres ollu klweriewhöfek)) ancoree ja sit kun ne tuli lavalle niin…

Rukin mc:tä (huudettiin sille mm bakaa, se kerto, eiku jo aiemmin, et sitä hermostuttaa livet, sit sellasta perus ihanaa puhetta, en muista tarkkaan XD), jonka jälkeen se kiitti meitä ja sano että ollaan kokoonnuttu kaikki sinne yhessä pitämään hauskaa, että fanit ja bändi tarkottaa vaan sitä että halutaan nauttia yhdessä musiikista, ja että siks vielä viimeisenä tulee niiden ja meidän yhteinen, yhdistävä biisi.

Ja ne soitti miseinenin.

Se oli…. jotain niin upeeta. Reitan bassosoolo, ne yleisöön lentävät hopeiset jutut, se että oikeesti oltiin kokemassa se siellä…………!! Lopuks istuttiin maassa meiän penkkien edessä, se oli niin.. en osaa selittää ja en osaa kirjottaa ja tää koko juttu on aika tönkkö, mut ekstraa. Upeeta. Mieletöntä.

Ja vikana vielä puhetta, ja pyydettiin STAFFIT lavalle. Ruki pyys meitä huutaan, ja kun huudettiin “STAFFUUU!!!!”, se huus perässä hieman kimeellä äänellä “Staffuuu” XDD ja teki sen uudestaanki :DD ;33 awws~~ Viimesimpänä sitten otettiin käsistä kiinni ja hypättiin yhdessä.

Kiiteltiin, heiteltiin tavaroita (kain frisbii<33), lopetettiin. Kun oltiin poistuttu lavalta, se lopetusmusa yhtäkkiä keskeytyykin ja screeneillä lähtee lähtölaskenta. 5, 4, 3, 2, 1.….

Ei se tähän loppunut….

NEXT SCENE

09.10.07.

Uusi single [Before I decay].

Ja ne soitti sen meille niiltä screeneiltä, musavideon, kaiken ;_________;
Taas jatku riehunta, se oli upea biisi!!! ihan eriluokkaa kun dim, toi itelleni mieleen filth in the beautyn. Se oli tehty johonkin leffaan. (vissiin jenkki, jätkät on edistyny :D)

Kun se loppu porukat oli taas lähössä, mutta sitten tuli lisää:

Ei tämäkään ollut loppu.

*Musiikkia*

Pvämäärä (12.16. jos fiia oikein muisti XD).

NEW LIVE DVD.

@ SAITAMA SUUPAA ARIINA

;________________________________________________________________________;


Ja sen jälkeen taas………

Lisää:


Ja taas ensi kerran.

*joulumusaa alkaa soimaan 8’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’DD*

(;______________; *wwwwwwwww* ______*)

X’mas…………………..

…………….eve.

12.24.

X’mas live.

@ Tokyo Biggusaito.





Ok en nyt onnistunu tässä kertomisessa mitenkään hirveen hyvin, ja muutenkin mulle tää jäi enemmänkin fiilispohjalle, koska suurintaosaa ajasta en kattonu lavaa vaan ne biisit veti mukaan, siinä katos kaikki muu paitsi musa. eka encore oli taivas, et et miettiny enää mitään, teit vaan, kadotit kaiken ihmisellisyyden ja koko se sali oli siinä mukana, ja se tunnelma……. Kaikki 16,000 fania yhdessä sekoamassa.

Sitähän ne tavotteleekin, onneksiolkoon~

Se ekan partin latistuneisuus oli kokonaan poissa kun päästiin ancoreen, ja mä tajusin taas miks mä rakastan gazee ;==; ja diminkin pisteet kyl vissiin nousi****

Lannistava juttu tässä oli myös se, että mun vieressä olleet kaks ihmistä ehkä _hieman alensi keikkafiilistä. Ne seiso koko liven tikkuina, paras saavutus oli ehkä kun toinen ancorea huudettaessa naputteli kahella sormella edessä olevaan penkkiin mukamas kannustaessa takasin. Ja ne vaan naureskeli kaikille jotka veti siel täysillä, seiso vaan paikoillaan ja se toinen lähti kesken liven (käytyään ensin vessaski varmaan puoleksi tunniksi). Riot machinen aikana se jäljelle jääny haukotteli oikein makeasti kun ite vähän eri tunnelmissa. Inhottavaa tollanen.

Ja siinä lopun käsijutussakaan se ei antanu kättä, seiso vaan yksin eikä ees hypänny.

Miks tälläsit ihmiset ylipäätään tulee..?

Takas tullessa ostin vielä sen yhen kassin jne, miittasin ne v-rock -groupin kanssa ja asemaa ennen ostettiin postereita <33

Ulospääsy oli muuten aika hankalaa kun joka puolelta tunki bändien tyyppei jakaan flaijereit. Asemal sit törmättiin taas TATSUKIIN o---O oli kyl.. kumma XXDD lol vaihettiin siin pari sanaa ja sit lähettiin kohti harajukua ja keikkapureja (täl kertaa mä _oikeesti maksan takas..!! joskus :D).

Ja kolmen ja puolen tunnin liven jälkeen, kellon ollessa yli kolme nyt, MÄ MEEN NUKKUUN.

ÖITÄ<33








jA TÄMÄHÄN KIRTJOITETTIIN EILEN KEIKKATUNNELMISSA YÖLLÄ!! että arvostelkaa sen mukaan :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.