IRC-Galleria

UniMaanantai 23.03.2009 16:10

Näin unta että seurasin Meksikossa toimivien USAn erikoisjoukkojen elämää. Valitettavasti ne olivat miehityksen(?) aikana korruptoituneet ja muuttuneet jonkin sortin mafiaksi. Ne teki rikoksia, kävi huorissa ja veteli tutkimuskemikaalia joka oli kokaiiinijohdannainen joka antoi niille halluja ja kiksit mutta teki niistä ihan sekopäitä. Joku Mulderin näkönen jäbä oli siellä kans.

No sitten osoittautui että tuo oli vain kirja jota luin. Olin huoneessani ja sinne tuli joku pirtsakka nuorigootti)? tai sen tyylinen) joka esitteli itsensä yhden kaverini kaveriksi ja että se aikoo ottaa selvää millainen ihminen olen kun se oli kuullut toiselta sen kaverin kaverilta jotain pikkutarkkoja faktoja jotka ilmeisesti sitten huolettivat sitä jostain syystä. Olin enemmän yllättynyt siitä että kaverini oli kertonut kaikille kavereilleen pikkutarkkoja faktoja minusta kuin siitä että joku tulee huoneeseenikeskellä yötä. No sitten se alkoi penkomaan tavaroitani ja kuuntelemaan levyjäni ottaakseen selvää mitä minä olen miehinä.

Isäni heräsi siihen meelun ja tuli yläkertaan, mutta sen reaktio oli suhteettoman laimea. Sitten se muija löysin jotain papereita joihin olin tehny piirrustuksia ja kirjoittanut laulun sanoja. Se naureskeli niille vähän mutta sitten meni todella vakavaksi ja kysyi että olenko minä kirjoittanut ne jutut. No olinhan minä. Sillä oli joku paperi jossa oli jotkut sanoitukset sodasta kertovaan biisiin ja alustava sävellys ja rumpukoneen TUBS-merkinnälle tehtyjää "sävellyksiä" joissa "Piu" merkitsi elektronaksua. Vittuunnuin sen muijan toimintaan kun pidin niitä juttuja niin noloina ja me alettiin riitelemään. Sitten se kysyi että jos en aio olla gootti niin mitä minä meinaan olla. Sanoin että haluan olla ei-mitään.

Sitten tuli unen seuraava vaihe, joskin en tiedä että oliko se kronologisesti seuraava. Olin jonkin alternative rock levy-yhtiön uusien levyjen julkistustilaisuudessa ja olin aika innoissani siitä tapahtumasta. Siel oli muitakin, ja sitten meille sanottiin että ne kokeilee uudenlaista markkinointitekniikkaa. No meidät laitettiin istumaan pöydän ympärille ja ne tarjos meille outoon muovikääreeseen vedettyä hyytelöä ja sanoi että sitä syömällä kuulee niitten uudet biisit. En ihmetellyt asiaa vaan söin, mutta sitten totesin vierustoverille että ei tämä oikeen toimi. Se sanoi että pitää painaa korva sen kääreen lähelle että kuulee. No sitten aloin kuulemaan ja se biisi muistutti vähäsen Neutral Milk Hotellia mitä GxBx oli viikonloppuna meille soittanut youtubesta.

Ja sitten aloin näkemään sen fiktiivisen bändin "musiikkivideon" mikä oli sekoitus luontodokumentti-otoksia ja jotain disneyn leffaa jonka tunnistin Fantasiaksi vaikka en ole koskaan edes sitä nähnyt. No sitten siinä musiikkivideossa oli eri lajisia lintujan jotka tappeli keskenään ja sit ne teki maagisia muodonmuutoksia ja niistä tuli vähän pokemonien näkösiä. Yks niistä munasin sen muodonmuutoksen koska se oli tukaani ja tukaanithan on tunnetusti aina hölmöjä. Koko juttu oli erikoistehosteista ja ihan vitun psykee. Sit ne kävi joittenkin työkoneitten kimppuun myös. Perspektiivinä oli jotenkin että selitin jollekulle tätä asiaa samalla kun näin noita asioita. En oikein tiedä miten sellainen olisi mahdollista mutta ilmeisesti logiikan ja paikan lisäksi unessani kusi myös aika. :D

Seuraavaksi olin yllättäen keskustelemassa jossain tyhjässä raflassa James Hetfieldin näköisen maantiedon opettajan kanssa. Tiesin että se opettaja on vakooja ja tarvitsee apuani. Ja minä ilmeisesti autoin sitä jotenkin, mutta tässä vaiheessa uni alkoi mennä todella epäkoherentiksi. Ilmeisesti ne jutut liittyivät tuohon "musiikkivideoon" jotenkin mutta en osaa sanoa miten. Senm tyypin piti paeta suomesta mutta niille alkoi sitten tulla ongelmia ja ne melkein jäi kiinni. Kukaan ei tajunnut osuuttani siihen mitä ne oli tehnyt. Sitten yksi poliisi tajusi että olin osallinen siihen pakoon joittenkin irtirevittyjen lautojen perusteella. Se kuulusteli minua samassa ravintolassa mutta jostain syystä se lähestyi asiaa siltä olettamukselta että minä ja se opettaja oltaisiin oltu homorakastajia vaikka se heti perään totesi että se tyyppi on psykopaatti neitsyt koska sen muna on niin epämuodostunut. WTF. Ajattelin että mikäköhän vitun kilari tuo tyyppi on kun se selostaa vaan tuollaista mutta sitten se kysyi että olenko auttanut sitä vakoilussa. Ja minähän olin. Sitten se sanoin että jos autan sitä ottamaan sen kiinni niin pääsen pälkähästä koska se tyyppi on paha ja hyväöksikäyttää ihmisiä, ilmeisesti useammassa mielessä kuin yhdessä. Se käytti esimerkkinä sitä kun kävin hammaslääkärissä sen omistamalla klinikalla (wtf) ja sitten...

olin Hyvinkään lentokentällä jossa oli menossa jonkin sortin ilmailufestivaali ja siellä oli paljon ihmisiä, erityisesti lippuja jonottavia äijänköriläitä jotka olivat maalanneet ihonsa vaaleansiniseksi. Niillä oli tummella sinisellä Meshuggahin Nothing-albumin kannen näköinen juttu maalattuna kehoon mutta tarkemmin katsottuna se olikin joku kotka tai lohikäärme. Mietin että miksi olin siellä ja tajusin että se hammaslääkäri on siellä. No se kytän ääni selostaa että ne hammaslääkärit ei oikeasti kunnolla tee mitään vaan ne asentaa implantteja ihmisiin vakoilua varten.

Sitten heräsin.

Olipahan taas vitun päätrippi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.