IRC-Galleria

Ensiksikin: Maailma on paska paikka. Get used to it.

Toiseksikin: Jokaista teiniä ahdistaa joskus. Get used to it too. (veeeri pääd inglish)

Kolmanneksi: Yhteiskunta on mätä, mutta sinä et ole yli-ihminen.



Ja voi jumalauta, jos oikeesti ahdistaa nii vitusti, että et pysty elämään niin:

a) Älä aja autolla rekan tai minkään muunkaan auton eteen. Hyvällä tuurilla kuolet ja se vastaantuleva jää henkiin. Se joutuu sairaseläkkeelle jnejne ku ei voi tehä töitä ku NYT SITÄ AHISTAA! Huonolla tuurilla jäät itse henkiin, vastaantuleva ei ja saat syytteen kuolemantuottamuksesta. Vituttaako sitten? hä? hä?

b) Elä hyppää junan eteen. VR myöhästelee ihan tarpeeks paljon muutenki. Saati sitten että ne joutuu noukkiin jotain raajoja siitä raiteelta. Sit taas veturinkuljettajaa ahistaa.

c) Ranteiden viiltely on totaalisen pois muodista kuulemma. Jaadajaadajaada ja sitte äitiäs ahistaa.

d) Merikoski, Tammerkoski jne jne.. Vissii vähä pois muodista seki.. jaadajaadajaada mut sukeltajilla on töitä mut niitäki voi ahistaa nostaa sut ylös sieltä. Hukkunu ei oo maailman kaunein näky.

e) Sitte tää viimesin villitys. Joo, edelleenki maailman on paska paikka mut HEI HALOO?!? Alkaako maailman parannus TUUSULALAISESTA lukiosta? Päivän paras kysymys: Missä on tuusula? Propsit kysyjälle. En tienny itekkään tarkkaa sijaintia ennen tätä päivää. Tappamalla 7 TUUSULALAISTA teiniä ja rehtorin maailma EI PARANE! Kato ku ei täälä pakko oo elää, mut jos se teini juoksee sua karkuun kiljuen, se saattaa haluta elää. Siinä vaiheessa ku nyt sit päädyt ehkä tähän aseeseen, niin äitiäs saattaa taas ahistaa löytää aivot seinältä, joten valitsethan paikan tarkkaan. Ja jos ny oikeesti sua ahdistaa niin paljon että sun on ihan ihan pakko ottaa roolia ja vetää jenkkimeiningillä muutama muuki hengiltä nii voisikko ny vittu osua ittees nii että ihmisten, jotka eivät halua sua elvyttää tekosi takia, ei tarvitse tehdä sitä.

Ja lopuksi vitusti rispektiä sille 20v oululaiselle pasifistille. Totaalikieltäytyminen aseista on oikeesti vaan niin paljo hienompaa ku tuollanen Tuusulalainen spedeily.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.