IRC-Galleria

Magia

Magia

Yön Kyntäjä

Tervetuloa valveunien helkuttiinTiistai 27.03.2007 19:02

Suosittelen lämpimästi kaikille mielenterveys ongelmista kärsiville viikonloppua viski/xanori kohmassa vuorokauden ympäri välillä selviämättä... Mieli harhailee saatana vieläkin hieman jossain kaukana järkeilyn ulottumattomissa.
Päivistä selviää lääkityksellä ja alkaahan tuo olokin jo parantua. Mutta nuo apocalyptiset unet ne vasta onkin taas jotain. Laittaisivat jonkun herkkä järkisen nupin huutamaan apua ja itkemään psykiatrille. (Enkä nyt vittuile kenenlekkään jos näin on sattunut)

Etelä suomessa puhaltaa tuuli 189m/s joka repii puut maasta ja kivet ja neulaset irroittavat lihan luitten päältä eikä pakoon pääse ja tuntee kuinka selkä alkaa irrota rangasta. Siitä tilanteesta "homma" hyppää kun työskentelen johonkin mekaaniseen laitteeseen liitettynä ja poraan jonkun naisen päähän reikää ja irroitan silmiä takakautta eikä vastustella voi koska kädet tekevät omiaan. Mutta huomasin taas että unissa voi olla kyllä todellakin "nukahtaa" ja olla kirkkaita värejä kun kuullut oon että ne mustavalkosia useimmiten muka olisivat.
TAI sitten en olekaan edes nukkunut vaan pyörinyt vakavassa psykoosissa. (Tarkoittaen totaalista todellisuuden tajun katoamista valveilla)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.