IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

18. H E N G I T Ä ja uudelleen... ja uudelleen...

Kun valitset hengittää, annat kehosi tietää, että valitset Elämän. Kun valitset hengittää, kaikki mitä olet ja kaikki mitä tarvitset tulee sinun saatavillesi. Kun valitset hengittää, valitset KYLLÄ.

Oli elämässäsi tapahtumassa mitä tahansa tai mitä tahansa haasteita oletkaan kohtaamassa, pysähdy ja hengitä tietoisesti. Tämä tuo sinulle uusia potentiaaleja, Uutta Energiaa ja voimaantumista Luojaksi joka olet. Ole lempeä itsellesi. Ei tarvita ponnisteluja, ei taistelua. Vastaanota hengitys. Se on lahja, joka on tulossa sinulle Elämän aalloilla. Yksinkertaisesti, vastaanota.


37. Vastauksesi tulee sinulle Hengittämällä.

Sinä olet monella tasolla: Ihmisenä, osana joka kokee maanpäällistä todellisuutta, elämällä ihmis-elämääsi; Enkelinä tai Korkeampana Minänä, osa sinusta joka on yhteydessä kaikkiin sinua palveleviin verhon toisella puolen; Sielullinen Minäsi, osasi, joka kuljettaa mukanaan kaikki kokemuksesi, tietoisuutesi, muistosi ja viisautesi jotka olet saavuttanut koko olemassaolosi ajalta; Jumalallinen Minä, jumalallisuutesi, joka pitää hallussaan aitoa ja puhdasta Luoja-energiaa.

Kun hengität tietoisesti, hengität sisään kaiken sen mitä olet, nämä tasot ja kerrokset tulevat yhteneviksi, kuin kaikki sateenkaaren värit yhtyvät prismassa takaisin puhtaaksi valoksi.

Tietoisella hengityksellä, kaikki mitä olet ja kaikki mitä tarvitset tulee saatavillesi Nyt hetkessä. Sinusta tulee koherentti, sallit parantumisen ja ratkaisut kaikilla tasoilla ja manifestoit Autenttisen Minäsi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.