IRC-Galleria

Maigosh

Maigosh

aikoo myöla lamppu ja uoda selvänä.

Leikin mesen näyttökuvilla.Torstai 21.02.2008 04:18

iida the unicorn sanoo:
toi kala on ihan ;<
iida the unicorn sanoo:
tuol pienes lasipallos ;<
iida the unicorn sanoo:
siin on se sama kala ihmiseän 8D
iida the unicorn sanoo:
se on iloinen 8D
iida the unicorn sanoo:
ja siinä se on kuolleena
iida the unicorn sanoo:
pienen kultakalan tarina

Tuosta se lähti. Ja tähän se meni:

Sitten tuli prinsessa. Ja kuolema koitti rinsessallekkin. Helvetissä ei oo prinsessalla kivaa. Mutta ajatukset kukkasista pitävät hänen voimissaan.
ITSE PAHOLAINEN ja hänen kunnioitettava ylihorotar ovat molemmat ahneita possuja ja siksi palavat helvetin liesitulilla.
Maan pinnalla taas paskakasa alkoi elää. Tarpeethan kehittyvät. Ja tämä onneton tyttö IHASTUI hamsteriin eli paskakasaan. Tytön kissa nukkui rauhassa tytön laukussa. Ja vuohi odotti kotona syöden tomaatteja kauniissa järvimaisemissa sijaitsevalla mökillä.
Sitten koittikin talvi ja tytöstä tuli vanha.
Ja sit joku wnb-devilmuija pomppii kun Saatana saa idean. Hänen syntiset ystävänsä helvetissä näkevät huonosti, joten tarvitsisivat silmälasit aivan kuten helvetinkoirilla eli hellhoundeilla on.
Maan päällä koitti jo joulu. Ihmiset pusuttelivat mistelinoksien alla, mutta tytön kissa oli lihonnut äärimittoihinsa eikä päässyt minnekkään. Se tuijotti kaloja ahneesti, kun joku random muija rynni sisälle.
Muija kertoi miehestä, joka oli seurannut häntä, kun hän oli ollut lomalla bahamasaarilla katsellen delfiinejä ja upeita nähtävyyksiä. Hän rakastui eläinkuntaan, mutta koska vannoo olevansa kunnon kansalainen, ei hän sekaantunut eläimiin, vaikka apina flirttailikin takaisin.
"Koska olen rapu, sovin paremmin yhteen nenäapinoiden kuin punapersepaviaanien kanssa", oli nainen selittänyt. Ja siksi nainen oli palannut kotimaahansa ja tullut pelokkaaksi häntä seuraavasta miehestä, mutta uskoi superdogin suojelevan häntä, eikä mikään mies saisi häntä (tuhottua?). Kuitenkin nainen halusi vain rauhaa ja siksi söikin sieniä.
Helvetin lieskat jatkoivat syntisten houkuttelua...

(Koko tarina Korpun käsiälaa)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.