IRC-Galleria

Maigosh

Maigosh

aikoo myöla lamppu ja uoda selvänä.

Supun luokan jatkokertomuksia. : )Perjantai 28.03.2008 17:50

"Minua itketti. Se oli kauheaa katseltavaa. Se tapahtui suoraan edessäni. Isoäitini kuoli. Tapoin häntä omilla käsilläni. Käyttäen muovilusikkaa. Kun olin tappanut hänet, kaiversin hänen pääkalloonsa reiän. Söin hänen aivonsa. Viereisessä huoneessa näin veljeni, kaksi siskoa, isäni ja äitini. Ehdin tappaa siskoni, veljeni ja äitini, mutta isä pääsi karkuun ja yritti juosta poliisiasemalle, mutta homehtui matkalla eikä voinut huutaa kun tapoin hänet paperiliimalla. Toisaalla eräs Janette-niminen pikkutyttö tuli surulliseksi ja tappoi opettajat ja oppilaat. Hänen tappomenetelmänsä oli repiä hampaat irti yksitellen."

"Minä vein nukkeni kouluun. Se oli lempinukkeni. Kun sen päästä painoi, se sanoi: 'I will kill you.'
TÄÄLLÄ PUHUU JAKAUTUVA PERSOONAAAAAA. KUUDENTOISTA PÄIVÄN PÄÄSTÄ TAPAT PERHEESI, YSTÄVÄSI JA LOPUKSI ITSESI. SYÖDEN RUUMIINOSASI TÄSSÄ JÄRJESTYKSESSÄ: ENSIN HÄNTÄ, SITTEN JALAT, KÄDET, JA PÄÄ.
Matti repi nuken oikean silmän ja Liisa vasemman. Huomenna toin kaksi kuukautta vanhan siskoni kouluun. Matti luuli sitä nukeksi ja repi oikean silmän ja Liisa oikean. Oxin peräsuoli räjähti. No eikä räjähtäny!"


Häiriintyneitäkö?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.