IRC-Galleria

Maigosh

Maigosh

aikoo myöla lamppu ja uoda selvänä.

Lasikalkkunoiden kosto on oleva hirmuinen.Maanantai 01.12.2008 01:53

Dean asuu korvessa Samantha-nimisen ei-vaimonsa kanssa. Hän on lasilintuja valmistava yrittäjä. Hän valmistaa kaikki linnut omin käsin, koska hän on kätevä käsistään. Dean pyytää välillä Samanthaa hakemaan kaupasta parsakaalia, jotta tällä olisi jotain tekemistä päivisin.
Dean lähtee pikkujouluihin, mutta Samantha jää kotiin, koska hänen pitää kääntää tekstiä ranskasta englantiin, eikä hän sitä paitsi edes pidä bilettämisestä.

Tässä Sannan näkemys siitä, mitä tulee tapahtumaan:

"Kuolleet lapset hyökkäsivät Samanthan kimppuun kuin hyeenat. Dean, jolla oli ollut kuolettavan tylsää pikkujouluissa, kompuroi sisään. Nähdessään kuolleiden lasten ahdistelevan ei-vaimoaan, hän alkoi kiljua. Lapset pysähtyivät niille sijoilleen, peittäen korvansa tuskissaan. Dean lakkasi kiljumasta ja pyörtyi. Lapset huokaisivat helpotuksesta ja kääntyivät uhkaavasti takaisin Samanthan puoleen, mutta Samantha tarttui jättimäiseen parsakaaliin ja hakkasi sillä kuolleita lapsia. Samanthan hurjan raivon ja parsakaalin voimankohtaamisen jälkeen heistä jäi jäljelle vain pari märkää länttiä kokolattiamattoon. Samantha kiiruhti edelleen tajuttoman Deanin luo. Lasikalkkunoiden tekijä avasi hitaasti silmänsä Samanthan kutsuessa häntä nimeltä. Päästyään takaisin jaloilleen Dean jäi tuijottamaan kohtia joissa kuollet lapset olivat hetki sitten olleet. "Mitä tapahtui?" Dean kysyi hämmästyneenä. Samantha huokaisi syvään. "Parsakaali.""

Kiitos ajastanne, arvoisat lukijat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.