IRC-Galleria

Maigosh

Maigosh

aikoo myöla lamppu ja uoda selvänä.

Save the whales!Keskiviikko 03.06.2009 04:26

Pokémon -elokuvilla on ilmeisesti myös opetuksensa. Ykkönen opettaa että sotiminen ei kannata, sen sijaan jos "kiinnittäisimme huomiomme siihen mikä meitä yhdistää emmekä siihen mikä meitä erottaa, niin kuka tietää?" Tosin jos kakkosen opetuksena ei ole "älä häiritse tulen, jään tai salamain rauhaa", niin se meni sitten kokonaan ohi.

Toisaalta noi leffat osaavat olla myös viihdyttäviä. Mukana oli myös legendaarinen repliikki: "Hyrr... Olisipa housut." Ash taasen kommentoi ties mihin randomeihin väleihin säätilaa. Myös takaperin katsottuna osaa elokuva viihdyttää.

Seuraavaksi satunnaisia keskustelunpätkiä rakettiryhmältä:
James: "Silloinhan kaikki älyllinen elämä tuhoutuu! Silloinhan minäkin..." Meowth: "Ei koske sinua."
-
Jessie: "Olikohan tämä nyt oikein?" James: "Minä tiedän että oli, Jessie... Tuntuu hyvältä." Meowth: "Loppu on käsillä!" James: "Me ei tavatakaan tuolla. Nimittäin..." Meowth: "... on aika kuolla."
-
Jessie: "Me ei olla pahoja!" James: "Hyvä juttu!" Meowth: "Jos pomo saa kuulla..." James: "Paha juttu..." Jessie: "Tehdään oma ryhmä!" James: "Hyvä juttu!" Meowth: "Mut me ollaan köyhiä!" James: "Paha juttu..." Jessie: "Vohkitaan rahaa!" James: "Hyvä juttu! ...vai onks se paha juttu?"


Aah, ja tultiin Supun kanssa siihen tulokseen että erittäin harva meidän videopeleistä toimii enää tätä nykyä. Niin että meidän kökötetään-teeveen-edessä-päivästämme tulikin sitten Pokémonpäivä. Toisaalta, 'Stitch - avaruuskoe 626' -pelin pelkkä ohjekirjakin osoittautui mielenkiintoiseksi: "Lukita tähtäin viholliseen painamalla R2-näppäintä ja laukaisen ohjus painamalla kolmionäppäintä. Sitten voitkin vain istua ja ihailla työsi hedelmiä."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.