IRC-Galleria

Hih, meillä oli Minna, Marjo L, Raisa, Eve ja Hanna... Me ruvettiin ajelee meidän jääradalla OPELilla <3 Minna ja Hanna eivät halunneet opetella (?) mutta ekana oli Raisa (Tommi istui vänkyllä ja neuvoi meitä:)) Siis, Raisa aloitti ja minä ja Minna jäätiin kattoo sivulta kun ne ajo, koska autoon ei mahtunut. Raisa veti kaksi kiekkaa ja yhtäkkiä auto käännähti jotenkin!! (mutka oli paha..) Mutkan nimi on nyt "Raisan mutka" :)) Siinä loppu meni ihan hyvin.

Seuraavaksi oli Lehtis (Nöppis) ja se meni hyvin ! ei mitään töppöjä! Raisan mutkassa meinasi mennnä vähän liiruun, muttei ihan ;) Lehtis veti nätisti :))

Sitten oli EVE!! ekaa kertaa !! *taputuksia* ja alkuun päästiin kun Tommi oli neuvonut tarpeeksi kauan :) Ja niin sitä mentiin ykkösellä, mutta kakkosta ei meinattu saada ;D Sitten Tommi neuvoi väärin, kun piti kääntyä, niin Even piti jatkaa eteenpäin ja sitten tuli sellainen liukas kohta, niin eiköhän auto ollut penkassaa ! :D (se olisi voinut sattua kenelle vain ) sitä sitten otettiin pois ja se oli kovan työn takana.. Lapoita tarvittiin ja työnnettiin aika paljon.. *hih* Siitä tuli "Even suora" :)

Sitten olin minä.. Alku meni kai ihan hyvin, mutta seuraava mutka Raisan mutkan jälkeen, mä MENIN PENKKAAN!! Sitä taas sieltä yritettiin ottaa pois.. Olihan meillä lapio :) Nimeksi tuli "Marjon (hitto ! Mikä oli se mutkan synonyymi?!) Siis... Marjon kurvi" (vaikka.. en muista oliko se noin..)

Sitten meni aika hyvin.. Jokainen oli koko ajan parempi ja parempi.. Yhdessä vaiheessa sitten Lehtis tössäs yhteen mutkaan , mutta ei tarvinnut mennä penkkaan.. ;) Peruutettiin vain ;) Mutta peruutus meni liian nopealla, niin sitten oli takanen penkassa! Se auto on etuveto, joten päästiin pois :) Siitä tuli "Lehtiksen pakki" :) Melkein kaikki jumittui siihen mutkaan, pyörähti vain ;)

Siinä sitten meni hyvin taas ja viimeisiä ajoja ajettiin kun Marjolla sitten siellä jäällä pääsi käsistä auto, niin penkassa :) Oli kivaa kun kaikki lumet tulivat ikkunaan ja tytöt kiljuivat !!! :DD Ja Marjo ei päässyt ovesta ulos.. xDD Mahtavaa,.. :D se ei mennyt pahasti, mutta sen jälkeen piti lopettaa, menin kai auto liian lumeen, meidän penkkojen ajujen jälkeen :)

Sanokaa jos on jotain olennaista lisättävää ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.