IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 10.03.2010 23:56

"On seki nii vitu jännä juttu ei mulle niinku voi asioista perheenjäsenet ees puhua! kuulin kun sisko ja äite puhu yhestä asiasta puhelimessa ja kun sisko sano että puhuu mulle sitten siitä! no äite sano et joo se puhuu, no äite lopetti puhelun ja kattoppas vaa juuu ku se puhu mulle,ei vittu mtn! no puhuin siskonkaa hetkenpäästä puhelimessa ni ei taaskaa sanottu asiasta mtn! no sit kun puhun KAVERIN kanssa niin KAVERIN suusta kuule asian kun ei vittu oma perhekkään kerro! kyllä alko taas nii vittu ottaa päähä! nii ja sit oma velikää ei muista et sillo on tälläne angsti siskoki viel olemassa, oivoi! vaik siihe ny kyl voiki olla syy et se ei muistanu.. muttaa juuh tuli taas vähä angstailtua... -.-"

" Vittu hajoo pää! joooooooo nii muute äiteki puhuu taas paskaa mulle sen minkä kerkee! vittu saatana senki kaa! "

" Sä tiedät et oot mulle ihan liian tärkee<3 miks et voinu sillonkaa kuunella mua tai anna mun olla sun tukena? mä haluun olla sun tukena!<3 sä ET saa mennä tekee ittelles mitää, en antais ikinä sitä anteeks kellekkää jokka vois olla siihe osasyyllisiä! <3 jos oisin siellä rutistaisin sua iha liian kovaa ja itkisin :'( <3 anna mun auttaaa? <3"

Luin vanhojä päiväkirja merkintöjä et kyl siihe ois viel lisääki muuut noo jos ny miettii mutsii ni juu ei hajoo ei si yhtää pää siihe.. I love my mom <|3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.