IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

huhTiistai 18.03.2008 17:58

Eilen jo ihan aamupäivästä koin kummallisia oireita, kylmä ku mikäki ja nukuin miltei pystyssä. Kun pääsin kotiin, oli edelleen kylmä enkä jaksanut edes istua kun katsoin Huippista ja Desperatee. Tietenkin sitten pakkonukuin niiden läpi vaikka yritin kaikkeni. Jokaista niveltä alkoi särkeä vaikka en ole urheillut pitkään aikaan ja olin melko nujerrettu.

Lämpöä.
Se on aika harvinaista kun yleensä mun ruumiinlämpöni laskee asteella hipomaan 35:n pohjia.

On se kummallinen korvatauti, paineet heittäny häränpyllyä jonka vuoksi jokainen nielaisu kuuluu poksunana korvassa, korvat soi ainakin puolet lujempaa ja sitten on jotain mystistä lämpöä vaikka ei ole mitään tulehduksia.

Mutta minä pääsen korvatohtorille ja audiogrammiin (kuulotestiin), osaan jo etukäteen sanoa että en pääse testistä täysin pistein läpi ja sen jälkeen korvat soi julmetusti mutta saan tietää kuinka paha kuulovaurio minulla on.

Pitäkää ihmiset kuulostanne huoli, se kovaa kuunteleminen on ihan kivaa kunhan sitä ei ole pakko tehdä. Minä pilasin kuuloni kun kävin kavereiden keikkaa kuuntelemassa ja sen parin minuutin aikana kun pyrin ihmisjoukossa kohti ovea mun kuuloni tilalle tuli soivat korvat. Nykyään en saa enää kovin hyvin selvää ihan peruspuheesta, enkä kuule korkeita ääniä. Olen 10 vuoden aikana kuullut heinäsirkan mutta en tiedä kuinka kauan sitten.

Ja kyllä, se voi tapahtua just sinulle. Kun käännät ämyrit seuraavan kerran täysille, ajattele ensin hetki sitä, miten minä jouduin kaksi vuotta nukkumaan radion kanssa kun soivat korvat pitivät minut hereillä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.