IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

PäivitettyäSunnuntai 20.07.2008 01:03

Tyhjäsinpä tuossa hieman puhelimeni sisältöä ja lisäsin pari kuvaa sekä videota Galtsupaltsuun.

Loma on ollut tapahtumarikas, mentiin ensin naimisiin, sitten ajettiin Kemiin ja Kalajoen kautta takaisin kissat takapenkillä. Vinkkinä niille jotka reissaavat kattien kanssa, muistakaa ottaa mukaan kissanminttua, meidän hurjakallet rauhottu samantien kun ripotti vähän kissanminttua mukaan.

Minä rakastan autoreissuja. Rakastan sitä että pylly puutuu ja puut menee ohi, että radiosta ei tule mitään hyvää ja kaikki on askeleen verran hankalampaa. Niinja väsyttää. Mut ah että se on ihanaa, ei edes haitannut että kissat olivat mukana. Kalajoella oli hienoa ja Kemissä, kirjoitin päiväkirjaa autossa sekä kunhan päästiin mummolaan, ihan asunnossakin. Mummulla on meinaa Matkapäiväkirja, jota olen kirjoittanut kesästä 1993 lähtien. Sinne on kerätty kaikenlaisia hauskoja lausumia ja tapahtumia ihan tylsimmästä kakun leipomisesta hurjimpaan tivolikäyntiin. Nytkin kirjoitin useamman sivun mitä Raippalinnojen lomalla tapahtui.

Koomista oli tosin se, että viimeksi olin kirjaan kirjoittanut 2004, joka oli aivan muutamaa kuukautta ennen kuin tapasin Jalmarin. Nyt kun kirjoitin kirjaan merkintäni (yhyy oon ikisinkku ikuisesti) perään uuden, olin naimisissa.

Ja yksi juttu mihin pitää tottua ennen kaikkeen naimisissa olemiseen tottumista, on se että olen nykyään niin vanha kuin pienenä aina ajattelin olevani kun menen naimisiin. Jossain määrin se lapsena kuviteltu maailma on vielä tuolla takaraivossa ja kummittelee.

Oikeastaan tätä tilannetta voi verrata siihen kun eurot tulivat. Siirtymä vie aikaa, vaikka hankkiutuikin kerralla eroon kaikista markoista.

Mutta lomaa on vielä viikko, sitten vasta se aito arki alkaa.

P.S.
SE KESÄKUMIBIISI ON KAMALA!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.