IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

LeffasataPerjantai 31.10.2008 18:22

24/100: Princess Diaries
Hömppäelokuvien kuningatar, hattaraa täynnä mutta sopiva täyte sellaiseen hetkeen kun väsyttää eikä jaksa tehdä muuta kuin pitää silmiä auki. Lisäksi kun kaikki omat elokuvat on aika pitkälti nähty, uusi ei-nähty elokuva tuntuu kyllä piristävältä.

Tekisi mieli kyllä kokeilla joskus CDONin nettileffanvuokrausta, mutta en jaksa katsella läppärin läpi elokuvia. Sieltä kuitenkin saa eurolla leffan käyttöönsä yhden päivän ajaksi kunhan kaista jaksaa pyörittää.

Tuolla olisi katsomatta elokuva Unknown jossa viisi tyyppiä herää varastohuoneessa tietämättä mitämissämilloin ja sitten pitää päättelemällä keksiä kuka on hyvis ja kuka pahis. En kuitenkaan tiedä haluaisiko Jalmari katsoa sen leffan niin mietin josko poppais koneeseen vaikka Ihmisen pojat, pitkästä aikaa. Jotain äijäsempää joka tapauksessa tekisi mieli katsoa vaikka toisaalta pitäisi työstää skanneriakin mutta se vaatisi kekseliäisyyttä niiden konttaamisten suhteen.

Ollapa Batman tai Hancock tai ..

Mulle on tulossa Blu-rayna WALL-E, Horton, Batmani ja Happening (tahtosin kaikki Shyat HDnä joskus).
Lisäksi on tulossa mm. Prestige, ID4, There Will Be Blood, Orpokoti, Hancock, Täydelliset Naiset 4 ja jotain muuta jota en muista. Ne vaan julkaistaan mostly joskus ensi kuussa yhyy.
Ei auta tätä viikonloppua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.