IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

LeffasataPerjantai 23.01.2009 00:28

83/100: Serendipity
Cusack(it) <3<3

84/100: Vaimoni on koira
Olen tän nähnyt joskus aiemminkin mutta tällä kertaa taisin olla enemmän wtf. Ihailtavaa kyllä että elokuva kertoo aivan muusta kuin sen olettaisi kertovan ja tekee sen niin todentuntuisen raadollisella tavalla. Tosin herra Koiralla on pieni uskottavuusongelma kaiken sen Ozissa ja Monsterissa suoritetun häsellyksen jälkeen. Taitaa olla pieni rooliin jumahtaminen päällänsä.

85/100: Sunshine
Hyvin paljon muistuttaa Event Horizonia tämä elokuva. Täytyy kyllä myöntää että yksi painavin syy miksi katson tätä elokuvaa, on Cillian Murphy, jonka suoritukset elokuvissa 28 päivää myöhemmin ja aamiainen plutolla ovat saaneet minut puolelleen. Siinä pojassa on jotain joka herättää huomiota, ei mikään perinteinen rivinäyttelijä ja niitä on harvassa. Harmi ettei ole enemmän elokuvia sattunut silmiin. Tai no onhan se ollu Batman beginsissä ja Dark Knightissa sekä Cold Mountainissa jossain missä en huomannut, mutta ei niitä lasketa kun ne on ihan vaan ohimeneviä juttuja.

86/100: Cliffhanger
Vanha lemppari, Harlinin työkaaressa sitä kärkikastia. Jaksoi viihdyttää edelleen, vaikka onkin nykytoimintojen vierellä vähän väsähtänytkin. Mut Syltti <3 Sen naama muuttuu niin söpösti pelkiksi suoniksi kun se suuttuu. Eikä kaikki Harlinin leffat ole paskoja. Vankila, Jäätävä Polte ja varsinkin se Freddy Kruegeri, oliskohan ollut nro 3 on osoittanut etteivät ne ole. Mies lienee vieläkin ennätyksenhaltija Kruegerillaan, kuka sitä indieleffalla vetää kaikki box offisit täyteen ja ihan julmetut lipputulot. Ei ihan heti kukaan muu kuin hassun niminen poika Riksusta.

87/100: Unbreakable
Kaunis ja maltillinen tarina. Klassikko, vaikka sen olenkin katsonut noin 2000% kertaa.

600 leffaa joista valita eikä mitään katsottavaa. Oh just shoot me!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.