IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Taisin nähdä unta, JeevesPerjantai 06.02.2009 06:55

Jopas nyt, olen hereillä. Harkitsen pientä porepanacodia (miksi pore, miksi ihmeessä) ja ehkä jotain televisiosta. Nyt on jo niin myöhä tai aikainen että porno on jo loppunut ja sieltä tulee oikeita elokuvia. Varmaan taas 13 ghosts tai jotain muuta 400 kertaa nähtyä.

Yksi poika muuten reagoi tosi vahvasti kun oltiin samaan aikaan reseptiluukuilla ja kailotin kovaan ääneen jotain Panacodeista. Sitten se varjosti meitä lyhyesti sen jälkeen. Oli utelias, ainakin, jäi lurkkimaan johonkin hyllyjen taakse kun etittiin kylmäpakkauksia ja sitten oltiinkin yhtä aikaa kassalla ja sitten kun olin hidas niin se jäi sen apteekin sisäpuolelle räpläämään niitä saamiaan lääkkeitä. Mulla on selkeässti hyvät tropit kun kaikki niitä kadehtii.

Yritin läppärin valolla katsoa onko tässä sohvapedillä kissaa. Joku kaksvärinen mytty tossa on mutta ei siitä ota selkoa. Eiköhän se väisty jos se on mun tielläni kun nousen. Niinja niitä elektrodeja tms anturiläpysköjä löytyy jatkuvasti, nyt olen jo kolmannen huomannut jossain selässä. Ei niitä pitäisi olla enempää mutta niin luulin jo aiemminkin.

Miksi se hauskannäköinen hoitsupoika (olisin ollut sinkkuna ihan hirveän ihastunut siihen, kuinkas muutenkaan kun mies on suloinen, komea, kohtelias ja antaa koko huomionsa sinulle) ei ottanut niitä läpysköjä pois kun se ihan varmasti näki ainakin tuon joka oli selässä lähellä sitä haavaa? Ehkä se on semmoinen muroyllätys jonka sairaala antaa asiakkailleen, etsi läpyskä -leikki.

Ainakin mun leikkisä kirjoitustyylini on ennallaan, mikäs sen parempi jos sillä joskus tahkoaa itselleen Finlandiapalkintoja. Vaatimattomuus? Se kaunistaa.

Siirryin selälleni, joo särkylääke olisi ihan kiva juttu.

Niinja koko tämän ruljanssin alussa jouduin kohtaamaan WiiFit-todellisuuden ja tarkistamaan oikean painoni. Olin ilmoittanut luvun x joka oli arvioitu normaalipainosta hieman yläkanttiin, mutta pelkäsin olevani x +3. Seisoin laudalla peläten ja vakuuttuneena siitä että olen läskipallo. Olipa ihmeellistä kun kone ilmoitti "you have gained weight 2kg since last time" joka oli siis se kun painoni oli alimmillaan. Painoinkin x -4kg! Menin peilin eteen ja näin itseni välittömästi laihempana vaikka ihan hetki sitten olin ollut kamala läskipallo omassa päässäni. Huomatkaa ihmiset, se omakuva on juurikin sitä, sun oma pääkopassa luomasi illuusio, jolla ei ole välttämättä mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Tosin mun tapauksessani osa läskipalloisuudessa pitää paikkansa, kun hampaita pestessä ensin heiluu saturnuksen renkaat eli kaksi vatsamakkaraa synkronoidusti, toinen toista hieman vähemmän ja molemmat eri aikaan. Ainoastaan läskipalloilla on se hyllymisen taito. Jotain hauskaa siitäkin, tökkäät jalkaa ja näet aaltoefektin, ihanku olis 'built in' aaltokone ja videopeli samassa. Hyvin mielenkiintoista ja viihdyttävääkin, laihana jäisin siitäkin paitsi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.