IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään Tiistai 02.06.2009 02:24

laulelin. Laulelen actually vielä huomenna, ylihuomenna ja ylihuomisen huomennakin, jokaisena iltana kolmen tunnin satsin.
Saa nähdä miten väsyttää sitten kun olen tämän setin saanut valmiiksi.

Lisäksi olen katsonut Supernaturalin kolmatta kautta (terqui hantulle) sekä juNppaillut laiskasti mutta pitkin päivää. Laiskasti juNppaileminen on sellaista ettei väsy pahemmin tai hikoa, mutta vähitellen päivän mittaan sitä tekee vaikka mitä.

Tekisi mieleni ottaa loman ajaksi sellainen päivittäinen uimalareissuttelu mutta en tiedä kuinka sellainen väsyttäisi. Saattaisin olla melko hajalla tässä loppuviikosta, varsinkin kun on noita illanistujaisia. Mutta tekisihän se hyvää ja onhan mulla aikaa nukkumiselle sikäli.

Motivuksellakin olisi ollut loistava alennuspaketti ohjattuja tunteja ajatellen mutta en voi ikävä kyllä lähteä Paceen. Se ei vaan ole fyysisesti mahdollista. En voi myöskään tanssia Bollywoodia - en niin kauan kuin tuo toinen jalka on halvaantunut. Pitäis olla paljon ketterämpi ja tietää enemmän mistä siihen on, että viittis lähteä juNppatunnille.

JA VOI kun se syö miestä. Niin tekisi mieli eikä voi. Tämä on vähän niinkuin lääkäri kieltäisi jäätelön kesällä eli aika pitkälti julmaa.

En ole saanut mitään aikaan koko lomalla - onhan sitä kulunut jo päivä! (omg)
Kun ohjelmaa on joka ilta torstaihin asti, sitten ehkä perjantaiksi illanistujaista, sunnuntaina jotkut sukujuhlat, sitten seuraavan viikon lopulla ensin juhlat työporukalla ja sen jälkeen Suokki.. Koko lomahan on jo kulutettu. Sen lisäksi pitäisi pestä ikkunat ja työstää myöhäistä kevätsiivousta. YHYY.

Haluan Raxipitsan ja lihoa blobiksi ja sitten voitte kutsua palomiehet vinsseineen hakemaan mut töihin.

Voisin kyllä kokeilla sitä uimaan lähtemistä huomenna jos heräis aikaisin aamusesta niin se piristäis kivasti. Vaikka ne onkin uhkailleet sadekeleillä.

Sitten työstin mun niskalihaksia (siis ihan niskan pohjan syviä lihaksia) ja nyt kyllä tuntuu pään pohjassa kummaa kuminaa. Ihan kuin siellä kiristyisi jokin lihas pöyristyneenä siitä julkeudesta että pistän tämän töihin.

Niin ja omituisinta (sekä veemäisintä) lienee se, että mun oikeassa olassa on jotain vikaa, solisluun kohdalla on jokin kipeä kohta, nyt sitten pitää olla ilman virkkaamista ja ilman tietokonetta. TÄMÄ ON LOMA! Mun pitäis saada tehdä mitä tykkään.

YHYY. Haluan pitsaa ja jäätelöä ja suklaata ja limpparia, ottakaa te nosturin numero jo valmiiksi ylös.

Taidan vetää perseet olalle ja korkata Activian kun niin menee pieleen koko juttu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.