IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Näinpä kävi, että kulkiessani Jumbossa, päätimme ukon kanssa ostaa niitä kivoja Thai-cubeja. Käännyin siis pakkasosastolle Citymarketin puolella ja hoksasin Tuomas Reunasen päivystävän kärryjen kanssa jossain tiskin päädyssä. Tämän hoksasin kuitenkin vasta sen jälkeen, kun olin toitottanut suureen ääneen "saan kohta pissiksestä päähän kun kävelen niiden alle", viitaten kahteen nuoreen tyttöön jotka kulkivat melko naftisti edestä.

Tämän jälkeen häkellyin ja aloin hekottamaan ja käyttäydyin vähintäänkin kummallisesti. Tosin tänään on muutenkin ollut kummallinen päivä, koska esimerkiksi siivosin enkä tee sitä ikinä.

Sen siitä saa lapset, kun kasvaa aikuiseksi. Pitää ihan itse siivota ja julkkiksia tapaa ainoastaan marketin kapeilla kujilla. Siitä on gloryt kaukana kuulkaas.

Lisäksi huomasin että maailman makein koomikko (Jeff Dunham) on tulossa Suomeen.. Viime vuonna. Mursk. Siinä meni mun sunnuntairauha. Nyt on pakko hukuttaa surut Röyksoppiin.

P.S. "Parempi myöhään.." ei kyl päde tässä yhtään. Kuten irkissä todettiin: "nyt näyttäis siltä et ei milloinkaan, koska myöhään".

Nimimerkki:
Kuurasin Pönttöä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.