IRC-Galleria

Marchpanezebra

Marchpanezebra

<3 Tiiger

Ja kuinka väsynyt olinkaan.Perjantai 16.11.2007 18:35

emmä tiiä, emmä jaksa. kouluun pitää mennä ja suorittaa kaikki kurssit heti veks, vaikka 8 kurssii per jakso ja sit on pikkunen ja pitää lukee ja ens vuosi samaa tahtia ja lue ylppäreihin ja tee sitä ja tee tätä ja laita aika riittämään ja lue ja vahdi pikkuista ja opiskele koko kesä ja tuo kotiin hyvät arvosanat.

Niin paljon tekemistä, niin vähän aikaa.
Niin paljon menoja, niin vähän rahaa.

Ottakaa nyt herranjumala hallitus se päivähoidon nollamaksut opiskelijoilta vaan pois! Kyllähän meillä on varaa maksaa opintotuesta ja lapsilisästä vielä satasen hoitomaksu. Ja kiitokset vain äitiyspäivärahan korotuksesta. Ai niin, eihän se koske meitä pienituloisimpia, jotka saavat minimipäivärahaa. Korotitte kaikkein muiden tuloluokkien päivärahoja, paitsi niiden jotka saavat vähiten. Tack så mycket!

Ja miten on autoverouudistuksen laita? Ne saavat veronalennukset joilla on varaa ostaa uusi, vähäpäästöinen ja vähän kuluttava auto. Ne taas joilla ei ole varaa ostaa uuttaa ja hienoa kärsivät ja maksavat veroja enemmän. Köyhät kyykkyyn vaan!

Raha menee rahan luo. Oli se hyvä että poistettiin Suomesta varallisuusvero, sehän hyödytti tavallista duunaria aivan siis mahdottomasti. Meillähän onkin miljoonaomaisuudet. Nostaa se muka ostovoimaa kun on enemmän rahaa. Siis kenellä on enemmän rahaa? Kyllä ne rikkaat varmaan lykkää sen rahansa muualle kun ostoskeskuksiin! Taas menetettiin hyvät verotulot, mutta eihän se varakkaita päättäjiä haittaa, prolethan ne sen menetetyn summan maksaa veronkorotuksissa.

Ha det bra, hoppas jag behöver inte hålla ut dig länge, porvarihallitus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.