IRC-Galleria

Viimonen lomapäivä...Sunnuntai 22.06.2008 15:42

Noniin. Kahen viikon kesälomasta on enää tämä yksi ja ainut päivä jäljellä. Jotenkin kyllä tuntuu siltä että olisin ollu pois töistä jo lähes puolivuotta, ihan mielellään mä sinne palaan takasin huomenna. ainut mikä ei ole kivaa niin on heti 3iltavuoron putki, ne vähä rassailee välillä kun ne sattumoisin on pelkkää haahuilua ja tupakalla käymistä!

Flunssakin alkaa olla jo huomattavasti paremmalla puolella nyt, vihdoinkin! Johan tässä on viikon verran ollukin selain jyrän alle jääny olotila.
Mun kesäloman suurin aherrus on vielä edessä, siivoaminen nimittäin xD. Oon aika hyvin osannu luistaa siitä, ja karkasinhan mä jopa toiselle puolelle eurooppaakin nyt viikoksi:D

Pitäs nyt vaan tulla terveeksi nopsaan että pääsisi kattelemaan ja moikkailemaan kummityttöä ja sen uutte söpöä pikkuveikkaa ^^ oi ne vaavit on vaan ihan super söpöjä. Matkalla mä tarkkailin oikein ihmisiä joilla oli lapsia. Meillä oli lennollakin monta sellasta jolla oli ihan pikkusia nyyttejä mukana. Mä en siis tajua kuinka joku voi väittää että kun lapsia tulee niin sun elämä loppuu siihen, et voi matkustella etkä mitään, että sut on sitten naulattu kodin lattiaan 24/7. Mä olen nimittäin hieman eri mieltä asiasta kyllä. Hyvin niidenkin kanssa voi matkustaa, joo et ehkä saa ite huuhailla koko yötä kaupungilla ja rannalla maata miten huvittaa. Mutta ei ne estä elämästä, ne mitään palloja jalassa kuitenkaan ole!
Se on itelle vaan asennoitumis kysymys. Meilläkin esimerkiksi kun oltiin pieniä niin me ollaan reissatu aina. Ja siskoillakaan ei ole kun 1v ikäero mutta ihan hyvin me silti matkusteltiin. Me ainakin pakataan muksut sitten joskus mukaan ja mennään. :D

Nyt kuitenkin vikasta lomapäivästä...nauttimaan?

-Mariak-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.