IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 29.07.2008 00:17

Jossei tän päivän hammaslääkärissä ollut tarpeeksi niin eilen meinasi hengen lähtö olla lähellä..
Käveltiin Viivin kanssa suojatien yli. Katoin kyllä että siellä oli auto kauempana, mutta selkeesti niin että yli kerettäs ja mentiinhän me suojatiellä, joten olihan se auto velvollinen antamaan meille tietä. Keskellä tien ylitystä sitten katoin sitä autoa, siellä oli autollinen jotain ämmiä (pahoittelu nyt vaan rasistinen ilmaisuni, mutta jonkin sortin ählämeitä tai muita EI SUOMALAISIA..)
No yhtäkkiä ne vaan polkas kaasun pohjaan ja sinkos aivan täyttä vauhtia meitä päin. Sen verran huomasin että kovin hauskaa näytti olevan kun nauroivat siellä sitten koko sakki.

Oli oikeasti ihan muutamasti sentistä kiinni jottei alle oltas jääty, varsinkin Viivi joka tuli hippasen mun perässä, joutu pomppaamaan sieltä tieltä pois, muuten olis kyllä kopsahtanu ja lujaa.... ://

Joten jos Koivukylässä satutte liikkumaan ja musta maasturi mallinen auto lähtestyy niin en suosittele ainakaan tien ylitystä silloin, sen verran huvittavaa näytti olevan niiden mielestä asia. Nauru olis kyllä todennäkösesti loppunu lyhyeen jos olis oikeesti osunu, se kun ei tosiaan ollu kun ihan pikkuriikkisesti siitä...

Ja sen verran voin sanoa että jos satun näkemään auton ja kuskin seuraavan kerran jossain niin kyllä varmasti kuulee ja näkee sen jälkeen, kuinka saatanan vihanen mä olen!!!!

-Mariak-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.