IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 25.09.2008 15:50

Tässä selkävammasena vietän lomaani....
Eilisen siivouksen aiheuttama särky, tuntuu ku olis puukko ala selässä koko ajan. no jatkoin kyllä tänään vielä, nyt tuli niin tuskallinen olo että pakko pitää taukoa hieman..
Tuli mieleen että multa on uuden puhelimen takia kadonnut noin 90% kaikki puhelin numerot, joten jos mulla on ollut sinun numero joskus niin se on todennäköisesti kadonnu, joten laittakaa mulle viestiä jossa ilppailette sitten numeronne niin saan päivitettyä sitten taas kaikki tarpeelliset takasin puhelimeen, harmittaa kun ei oikein voi keneenkään olla yhteyksissä kun ei oo numeroita :)

Sitten mä oon täs miettiny kuinka yksinkertasen tyhmiä ihmiset vaan voikaan olla...Tulin siihen tulokseen että aivan naurettavan tyhmiä! Joskus vois käyttää niitä pieniä aivoja joita kenties jokaiselle on luomisvaiheessa jaettu, ainakin edes murunen.. Tosin se murunen voi ilmeisesti olla kyllä liian vähän siihen ajatteluun. Välillä tekis mieli kyllä hieman ravistella ihmisiä ja kertoa niille muutamat elämän tosiasiat. Menneet on menneitä, eikä niissä tarvii saatana roikkua kun joku hukkuva ötökkä jossain heinän korressa!! Se on voi voi, joskus ne omat tilaisuuden on ollu ja MENNY!!?? onkohan se vaan niin vaikeata tajuta. Voin edelleenkin kertoa että ilmeisesti ON!
Ihan oikeesti, miksei vaan voi antaa olla. Toisilla on super hyvä elämä, eikä sitä pääse muutamaan vaikka kuinka yrittäs. Paska tsäkä joo, mutta elämä on katsos. Olis ihan hyvä joskus oppia sekin. ÄÄRGH pistää vaan niin vihaksi. Vituttaa tollanen. Ja ihan vinkkina että jos tosiaan vihaa tyhmiä ihmisiä niin miksi ite sitten mahtaa olla noin aivoton????

Meen purkamaan tätä angstia nyt johonki mopin varteen...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.