IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 27.10.2008 17:49

Noniin meni vapaa viikonloppu hieman huonosti, pyttyä halaillen ja huonoa oloa kärsien. Mutta nyt uusi viikko ja uudet tuulet.
Tosin väsymys ja lievä heikotus on vieläkin, mutta ei ole ainakaan vielä tullut huonovointisuutta vaikka söinkin tuossa juuri.
Iltavuorossa TAAS jälleen ja kerran.

Varasin äsken meijän taistelu parille ajan eläimlääkäriin strerilointia varten. %.11 menee sitten perheen pikku prinsessat leikkauspöydälle :D Toivotaan nyt että se lievittäisi hieman tuota niitten suurta uhoa ja vimmaa taistella narttujen kanssa. Eli peukut pystyyn kaikki meijän puolesta joohan :)
Samalla sitten menee pikku prinssi Benny rokotettavaksi. Tänä aamuna sain hermoromahuksen kun riiviö herätti jo 6.00 vinkuen ja huutaen ja kaikkea mahollista pahaa tekien. :/ 6-10 mä sitten vaan kirosin ja koitin saaha unta, turhaan.

Viivi lähti ostamaan meille kirjahyllyä nyt, ihanaa!:D Ja tuo samalla vanhalta kämpältä sohvan jne. Saahaan pikkuhiljaa meijän kämppää kuntoon sitten :) Ihanaa.
Mä en mitään muuta ootakkaan että kun saan vaan vaimon ihan kokonaan ja oikeasti sinne samankaton alle mun kanssa elämään. Tosin onhan se jo nytkin melkein kokokaan mutta haluun ihan virallisesti, kaikki koirat ja muuta härdellin sinne saman katon alle sitten. :)

No kai se on pakko lähteä nyt vaan sitten töihin vaikka into ja motivaatio on ehkä noin -300000. :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.